Sta raditi kad se zaljubis u najboljeg druga svog muza?

• Začetnik teme Začetnik teme Cicibanka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemam muza, tako da i nemam taj problem
c016.gif

whitenicky:
sta reci nego no comment ......tebe obesiti na prvu banderu , a njemu odseci ruke da ne moze vise da salje SMS :lol:

E ovome sa rukama se smejem kao luda...............pa ne služe ruke samo za slanje sms-a............:-D

A što se problema tiče, nemam ni ja muža, tako da................:-D........se ne mogu zaljubiti u njegovog najboljeg druga zbogradi lepih sms-ova koje mi šalje.........:-D:-D:-D

Incognito:
Sad ozbiljno, kakav je to prijatelj kad otvoreno flertuje sa zenom svog prijatelja?

A sto se tebe tice, pa uradi onako kako ti mislis da treba... niko ti ne moze dati savet za ovako nesto, jer niko nije u tvojoj kozi...

Poz.

Desava se! Meni se desila ista situacija sa najboljim drugom mog bivseg decka. Sve se to osecalo u vazduhu i okolina je primetila te vibracije, mada je sve ostalo na sms porukama i druzenju. Ipak je tenzija kulminirala. Raskinula sam sa deckom. Prekinula sam druzenje sa njegovim najboljim ortakom, mada mi on i dalje salje sms poruke.

Komplikovana situacija, ali i slatka. Pokusaj da se izvuces na vreme!

Cicibanka:
Sta da radim? Zaljubila sam se i ja u njega a i on u mene! Znamo se od detinjstva, salje mi najlepse SMS poruke, ali ne usudjujem se dalje od toga, za sada samo flert, ali, mislim da sam se zaljubila!
Pocnes da izbegavas tog njegovog najboljeg druga. Veruj mi, znam sta pricam, desilo se i meni, i nisam uradila ono sto ti savetujem, i dans vise niko od nas troje ne razgovara sa ostalih dvoje.

Moja prijateljica je imala slicno iskustvo,pa nije lose ono sto je ona uradila:Das mu do znanja da se ti gotivis sa tamo nekim ko nije u istom gradu,ili sa neta recimo,sto opet izgleda bezopasno da bi se smatralo da varas,ali skontace da ti misli nisu okrenute njemu,i onda ce se spontano sve lepo zavrsiti...naravno pod uslovom da zaista zelis da prestanes sa njim bilo kakvu komunikaciju te vrste!!!

Ma sve su to gluposti i zamlacivanje, da ti ja kazem.
Ona zeljna paznje, mora neko treci da joj zadovolji zensku sujetu, ovom ortaku je njen muz verovatno idol, pa ako mu osvoji zenu "idol je mrtav", bla, bla...Kakvo crno zaljubljivanje, kakva ljubav,sve je to opsena koju tka nasa sujeta. Dobro je kad covek sam to provali i ne mora drugi da mu objasnjava.

Baby Kate:
To nije ni N od NAJBOLJEG prijatelja.
Slazem se...
U ****** :shock: :shock: .....pa dokle ova zenska sranja idu...joj muka samo taj tvoj muz... :roll: ...a joooooooooj i neko kaze udaj se...ili ozeni se...pu ***** ti lud narod!
A naopako....ucini i sebi i tom zalosnom muzu uslugu ostavi ga!
( :!: kad ga ostavis predomislices se...ili ti ili taj olos od "najboljeg prijatelja" :evil: )

Back