Zikica
Veoma poznat
- Poruka
- 11.236
ej odakle iskopa ovu temu od pre hrista
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
whitenicky:sta reci nego no comment ......tebe obesiti na prvu banderu , a njemu odseci ruke da ne moze vise da salje SMS![]()
Incognito:Sad ozbiljno, kakav je to prijatelj kad otvoreno flertuje sa zenom svog prijatelja?
A sto se tebe tice, pa uradi onako kako ti mislis da treba... niko ti ne moze dati savet za ovako nesto, jer niko nije u tvojoj kozi...
Poz.
Ma de iskopa ovu starez ... oni su se vec izporazvodili isprebijali , polomili i sta sve jne i na kraju zacelili rane u medjuvremenu ...bejbica:Momentalno se udarati kamenom po glavi dok se ne prizoves pameti![]()
Pocnes da izbegavas tog njegovog najboljeg druga. Veruj mi, znam sta pricam, desilo se i meni, i nisam uradila ono sto ti savetujem, i dans vise niko od nas troje ne razgovara sa ostalih dvoje.Cicibanka:Sta da radim? Zaljubila sam se i ja u njega a i on u mene! Znamo se od detinjstva, salje mi najlepse SMS poruke, ali ne usudjujem se dalje od toga, za sada samo flert, ali, mislim da sam se zaljubila!
Cicibanka:Sta da radim? Zaljubila sam se i ja u njega a i on u mene! Znamo se od detinjstva, salje mi najlepse SMS poruke, ali ne usudjujem se dalje od toga, za sada samo flert, ali, mislim da sam se zaljubila!
divlja:E bas je super tema, iako je bajata.
A svi reaguju kao da ce to sutra njima da se desi.
Cuvajte svoje zene, nema spavanja. 8-)
Slazem se...Baby Kate:To nije ni N od NAJBOLJEG prijatelja.
....u ****** ja tek sad provalila da je tema baaajata do dz!!Ali slazem se...mozda ih je muz navatao dok su se trpali pa njemu roknuo metak u glavu a njoj odseko nogu..PLESsitnihDEMONA:Posto ej tema iz 2003. godine,ja mislim da se ova do sada razvela i da se naveliko trpa sa drugom od bivseg muza.
![]()
Veeeseeloooo!!!!