C
Cicibanka
Gost
Sta da radim? Zaljubila sam se i ja u njega a i on u mene! Znamo se od detinjstva, salje mi najlepse SMS poruke, ali ne usudjujem se dalje od toga, za sada samo flert, ali, mislim da sam se zaljubila!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Cicibanka:Sta da radim? Zaljubila sam se i ja u njega a i on u mene! Znamo se od detinjstva, salje mi najlepse SMS poruke, ali ne usudjujem se dalje od toga, za sada samo flert, ali, mislim da sam se zaljubila!
bre Inco shta ce ti ta glupost..samo da smetaIncognito:Nesto se pitam... jel' neko citao Hamleta ovde? ... Ima tu par dobrih ideja... ono, jes' nije bio drug vec stric, ali ideja je odlicna!
A ja cu da ugrabim Ofeliju, da je spasim od vaseg sina koji ce ludilom pokusati da izvuce istinu...
Vidis kakav sam dobrocin... samo mi oreol nedostaje...
Poz.
PS: nije one imaju happy enddejo:p.s. da ti to nisi vidjela u nekoj španskoj seriji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
blondi:PS: nije one imaju happy enddejo:p.s. da ti to nisi vidjela u nekoj španskoj seriji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tja, probajte da odolite iskusenju, a ako vas ni nakon par godina ne bude proslo, pa onda se rastani od muza i udaj za ovog...Cicibanka:Sta da radim? Zaljubila sam se i ja u njega a i on u mene! Znamo se od detinjstva, salje mi najlepse SMS poruke, ali ne usudjujem se dalje od toga, za sada samo flert, ali, mislim da sam se zaljubila!
Ne znam shta da ti kazem . Nikada nisam imala muzaCicibanka:Sta da radim? Zaljubila sam se i ja u njega a i on u mene! Znamo se od detinjstva, salje mi najlepse SMS poruke, ali ne usudjujem se dalje od toga, za sada samo flert, ali, mislim da sam se zaljubila!
bludnik.. sve ce biti lakshe kad nam zivot bude regulisan dugmicima.. virtualan muz - mozesh ga promeniti, zameniti, pridodati...sunrise:nacini ga svojim svalerom....hahahahahhaha....![]()
sunchica:Ne znam shta da ti kazem . Nikada nisam imala muzaCicibanka:Sta da radim? Zaljubila sam se i ja u njega a i on u mene! Znamo se od detinjstva, salje mi najlepse SMS poruke, ali ne usudjujem se dalje od toga, za sada samo flert, ali, mislim da sam se zaljubila!
A to zaljubljivanje prodje ... Sve prodje , sve ...
Cicibanka:Sta da radim? Zaljubila sam se i ja u njega a i on u mene! Znamo se od detinjstva, salje mi najlepse SMS poruke, ali ne usudjujem se dalje od toga, za sada samo flert, ali, mislim da sam se zaljubila!
trdesava se nemoj gresku da napravis moze da bude krvi do koljena poslusaj me i on je tvoj ili njegov drug i kako se to desilo dje ti je muz bio svo to vrijeme dok si se ti zaljubljivala u njega i ako vam je drug i nije neki cim flertuje stobom a zna ti muza da je moj prijatelj i tako da se desi mislim da bi mu cestitao da je veci mangup od mene sto jeste vjerovatno kad bi mi se zena zaljubila u moga drugaBaby Kate:To nije ni N od NAJBOLJEG prijatelja.
Cicibanka:Pa mislim ljudi ovo nije smesno!Stvarno je frka,mislim nije moj muz los,nije ni njegova zena losa,ni ON nije los, onda sam izgleda ja tu jedini negativac! A ko zna, mozda se na kraju pojavi neki Hose pa se sve dobro svrsi?!![]()
----------------------------------------------------balsa:trdesava se nemoj gresku da napravis moze da bude krvi do koljena poslusaj me i on je tvoj ili njegov drug i kako se to desilo dje ti je muz bio svo to vrijeme dok si se ti zaljubljivala u njega i ako vam je drug i nije neki cim flertuje stobom a zna ti muza da je moj prijatelj i tako da se desi mislim da bi mu cestitao da je veci mangup od mene sto jeste vjerovatno kad bi mi se zena zaljubila u moga drugaBaby Kate:To nije ni N od NAJBOLJEG prijatelja.