kafeholicarka
Iskusan
- Poruka
- 5.890
U prevodu, dešava se ili ne, izgovor uvek postoji
pa da...tako je lakse.
nadam se da sam te utesila?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da...tako je lakse.
pa da...tako je lakse.
Nisiznam ja da si ti u pravu, ako se ne desi, ko zna zašto je to dobro, ali opet gde je ono kada mi sami utičemo, upravljom svojom pričom?
eh.
dobro, bas sam probala.
nadam se da cenis moj trud
pa mozda i dobijem neki poen.![]()
Nisiznam ja da si ti u pravu, ako se ne desi, ko zna zašto je to dobro, ali opet gde je ono kada mi sami utičemo, upravljom svojom pričom?
sto zaebane te situacije
tu covek treba da ima strpljenja, ja mislim da ta druga strana igra igrice, bar su za mene to igrice. a ja nemam zivaca za to![]()
ma nema toga.
mi samo prividno upravljamo...
ako se nije desilo, nije trebalo da se desi
i to je to.
pomiri se i plivaj dalje...![]()
Pitaj Violet sta god te interesuje!!!!!Samo zainteresovana![]()
Pitaj Violet sta god te interesuje!!!!!![]()
Tako ti je to u pocetku-igra vijanja....ti hoces-on nece,on hoce-ti neces....Kasnije to dosadi.Recimo meni da tako neki,hoce,pa nece-samo bih ga tamo gde mu je mesto.Nema sa mnom igre vijanja niti zez*nja-NE!Sad on hoće, a ja neću, šta mislite o tome![]()
Zato sto 2 + 2 je 4Zašto 2+2 nije 5?
Tako ti je to u pocetku-igra vijanja....ti hoces-on nece,on hoce-ti neces....Kasnije to dosadi.Recimo meni da tako neki,hoce,pa nece-samo bih ga tamo gde mu je mesto.Nema sa mnom igre vijanja niti zez*nja-NE!
To je klinacka fora.Ako te zaista zeli-nece ti to raditi,ako samo zeli da te osvoji i da pdigne svog ego tako sto cete paliti,pa gurati od sebe-to ne.Ti.....ako ti uradi to,uzvrati mu istom merom!
Pa koliko imas godinica?nisam ja klinka, no no
,