rajkec
Aktivan član
- Poruka
- 1.674
E ja sam najveci baksuz!!! Raskinuli smo jutros! EJ BRE JUTROS!!!!!! Dan pre Svetog Trifuna!!! Ili cu da se napijem ko stoka ili cu pistolj na celo i zdravo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Greote ba$... nego da te razveselim jednom pesmicom koju cu sada da ti smislim.. 'vako...rajkec:E ja sam najveci baksuz!!! Raskinuli smo jutros! EJ BRE JUTROS!!!!!! Dan pre Svetog Trifuna!!! Ili cu da se napijem ko stoka ili cu pistolj na celo i zdravo!
$ta god da je samo da je veeeeeeeelikosofffy:uh...momak mi sprema neko iznenadjenje..nece da mi kaze sta jeee![]()
rajkec:E ja sam najveci baksuz!!! Raskinuli smo jutros! EJ BRE JUTROS!!!!!! Dan pre Svetog Trifuna!!! Ili cu da se napijem ko stoka ili cu pistolj na celo i zdravo!
rajkec:E ja sam najveci baksuz!!! Raskinuli smo jutros! EJ BRE JUTROS!!!!!! Dan pre Svetog Trifuna!!! Ili cu da se napijem ko stoka ili cu pistolj na celo i zdravo!
S_K_V_O:Joj, sad svi tupe kako treba misliti na one koje volimo uvek, poklanjati im paznju svaki dan a ne samo kad postoji povod, a eno je tamo maltene prazna tema "Sta ste danas uradilili za ljubav?"...nema mrtvije teme od te...