Sta radite za Valentinovo?

• Začetnik teme Začetnik teme mammy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pah... uradiću nešto svakako.

pokvarena sam toliko da ne pričam o tome.

------------------------- <<<
nego.... dogovorila sam se s drugaricama iz škole da se sve obučemo crvno sutra..šteta što ne nosim tu boju...ali zbudžiću već nešto.

rajkec:
E ja sam najveci baksuz!!! Raskinuli smo jutros! EJ BRE JUTROS!!!!!! Dan pre Svetog Trifuna!!! Ili cu da se napijem ko stoka ili cu pistolj na celo i zdravo!
Greote ba$... nego da te razveselim jednom pesmicom koju cu sada da ti smislim.. 'vako...

Spasi svoje vitko telo
I olak$aj sebi muku
Zalud pi$tolj, prst na chelo!
Pa koristi desnu ruku

I jedna poslovica takodje malopre smi$ljena:

' Kad dodje do rastanka - uvek spasi Desanka ' :D

spAsiteljica ili spIsateljica.. Desanka je desanka :wink: to je bilo sve za vecheras narode

Pomalo patetichan praznik...
Zar uopshte morash da chekash... da ugledash brojke... 14. 02.... na kalendaru... da bi pokazao nekome koliko ga volish?
Zar neki dan mora biti oznachen kao... i odredjen kao... vrijeme za posebna dokazivanja?
Kad svaki moze biti takav... samo treba biti siguran u svoje emocije...

Htedoh da napišem na ovoj temi jedan tekst, ali sam odustala...

slušala sam šta ljudi govore na temu ljubavi poslednjih dana, i došla sam do nekih zaista zanimljivih podataka...da...zapravo postoje neke stvari koje ne znamo o njoj...ili svi znamo ...onako... po malo.

istina je...

Svima kojima je danas slava,sveti mučenik Trifun,srećno im bilo.

rajkec:
E ja sam najveci baksuz!!! Raskinuli smo jutros! EJ BRE JUTROS!!!!!! Dan pre Svetog Trifuna!!! Ili cu da se napijem ko stoka ili cu pistolj na celo i zdravo!

Ako se ne varam,ti si četvrti ili eventualno peti razred,jel tako?Kakvo te onda napijanje ili oduzimanje života obuzima,mislim,ceo život je pred tobom bre :lol:

Back