Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
u slobodno vreme racunam sve sem kada sam u skoli ili ucim .
u slobodno vreme crtam , citam ,vozim rolere , idem po galerijama , gledam filmove .
mada crtam i u skoli i dok ucim .
stalno crtam .
Slobodno vreme rachunam van shkole i uchenja...I koristim ga maximalno,slabo sam kod kuce,izlazim sa drushtvom,kumovima,spavam,chitam,slusham mp3,na netu visim,telefoniram,pishem dnevnik.........
moja filozofija slobodnog vremena je da nemam slobodnog vremena.
ali kad nemam snage da od slobodnog vremena napravim korisno, onda tu padne film ili besomuchno drkanje.
u slobodno vreme računam još koliko imam slobodnog vremena a kada to izračunam onda se bacim na još jedno računanje koliko mi je vremena trebalo da to sračunam i tako dok mi ne ponestane slobodnog vremena!!!
i ja sam jedna velika lencuga...i pomosim se time...slobodnas sam kad nemam obaveza...i tada volim samo da lezim i radim nista...a takvog je vremena premalo...
Ja u slobodno vreme postujem po ovom forumu.
Salim se. Koristim slobodno vreme da odem negde, pogledam neki film, procitam neku knjigu...
Ima raznih stvari. Samo se treba setiti.
blhh... nešto se u poslednje vreme previše odmaram. mislim da je najsigurniji odgovor - filmovi, filmovi i filmovi.
i malo (više) ~moje serije~. i tako...
okrenem volume na MAX....ali ne samo u slobodno vreme, uvek kad sam kod kuce to radim..iselice me komsije.:-) nekad sviram gitaru...ali uglavnom citam...super je