bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.701
Ovo je fotografija ili? @ljubota
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si mi onda kolegaTo je crtež u vektorskom formatu za cnc mašine. Cuko će biti izrađen od metala. Dajem im doživotnu garanciju.
Mogu li onda na tvojoj temi da pozdravim sve dame sa velkim grudima?Ti si mi onda kolega![]()
preko kog programa ga konvertujes u g-code?To je crtež u vektorskom formatu za cnc mašine. Cuko će biti izrađen od metala. Dajem im doživotnu garanciju.
vidi ove, cim vidi zupcanik odmah ovlazi, sta reci, masinkaTi si mi onda kolega![]()
ne mozes jer je to diskriminacija prema onim sa manjim dojkamaMogu li onda na tvojoj temi da pozdravim sve dame sa velkim grudima?
Ti ko Vučićne mozes jer je to diskriminacija prema onim sa manjim dojkama![]()
Sirće je najbolje za veš.em deznifikuje,em je veš mekan posle pranja.
Kažeš jutros si menjala posteljinu?Jer sam Djevica u horoskopu. Ja nakon sexa sve odmah preperem![]()
Ejakulat i znoj?Jer sam Djevica u horoskopu. Ja nakon sexa sve odmah preperem![]()
Apsolutno da, kolegaMogu li onda na tvojoj temi da pozdravim sve dame sa velkim grudima?
Hvala koleginice.Apsolutno da, kolega![]()
ČitamPo ovako kisnom danu?
Kažeš jutros si menjala posteljinu?
U onim velkim gaćama?skidam bridget jones..
He, he...bodeš, bodeš. A kada ja bocnem pjeniš.Najbolji dio dana![]()
Za te sa manjim sam ja zaduzenne mozes jer je to diskriminacija prema onim sa manjim dojkama![]()