C colonel kurtz Aktivan član Poruka 1.536 30.08.2025. u 23:18 - Šta radite kada neko opsesivno otkida na vas? #26 Stojkov Menidjer: Prati svaki vaš pokret, prati vas na forumu, ne da da razgovarate sa drugima.... Zašto su naše žene kompulsivno opsesivne? Kliknite za proširenje... razumes je
Stojkov Menidjer: Prati svaki vaš pokret, prati vas na forumu, ne da da razgovarate sa drugima.... Zašto su naše žene kompulsivno opsesivne? Kliknite za proširenje... razumes je
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 83.282 31.08.2025. u 01:29 - Šta radite kada neko opsesivno otkida na vas? #27 colonel kurtz: razumes je Kliknite za proširenje... jok
C colonel kurtz Aktivan član Poruka 1.536 31.08.2025. u 14:06 - Šta radite kada neko opsesivno otkida na vas? #28 Stojkov Menidjer: jok Kliknite za proširenje... ako ne razumes, znaci da ne vrednujes sebe na pravi nacin.
Stojkov Menidjer: jok Kliknite za proširenje... ako ne razumes, znaci da ne vrednujes sebe na pravi nacin.
bird again Buduća legenda Poruka 37.341 07.09.2025. u 16:35 - Šta radite kada neko opsesivno otkida na vas? #29 Stojkov Menidjer: Prati svaki vaš pokret, prati vas na forumu, ne da da razgovarate sa drugima.... Zašto su naše žene kompulsivno opsesivne? Kliknite za proširenje... Mene sada vec zabrinjava s obzirom da mi zene nikako nisu ciljna grupa
Stojkov Menidjer: Prati svaki vaš pokret, prati vas na forumu, ne da da razgovarate sa drugima.... Zašto su naše žene kompulsivno opsesivne? Kliknite za proširenje... Mene sada vec zabrinjava s obzirom da mi zene nikako nisu ciljna grupa
Reefer Srebrna tastatura VIP Poruka 200.057 sreda u 07:07 - Šta radite kada neko opsesivno otkida na vas? #30 bird again: Mene sada vec zabrinjava s obzirom da mi zene nikako nisu ciljna grupa Kliknite za proširenje... Brdi, nediraj mi Stojka.
bird again: Mene sada vec zabrinjava s obzirom da mi zene nikako nisu ciljna grupa Kliknite za proširenje... Brdi, nediraj mi Stojka.
bird again Buduća legenda Poruka 37.341 sreda u 07:35 - Šta radite kada neko opsesivno otkida na vas? #31 Reefer: Brdi, nediraj mi Stojka. Kliknite za proširenje... Moja prva simpatija
Reefer Srebrna tastatura VIP Poruka 200.057 sreda u 07:41 - Šta radite kada neko opsesivno otkida na vas? #32 bird again: Moja prva simpatija Kliknite za proširenje... Stojko je moj drugar.
bird again Buduća legenda Poruka 37.341 sreda u 07:42 - Šta radite kada neko opsesivno otkida na vas? #33 Reefer: Stojko je moj drugar. Kliknite za proširenje... Kakve to ima veze sa mnom? Kako je na moru Rif
Reefer: Stojko je moj drugar. Kliknite za proširenje... Kakve to ima veze sa mnom? Kako je na moru Rif
Reefer Srebrna tastatura VIP Poruka 200.057 sreda u 07:56 - Šta radite kada neko opsesivno otkida na vas? #34 bird again: Kakve to ima veze sa mnom? Kako je na moru Rif Kliknite za proširenje... Odlično, obožavam septembar. Nema gužve, mada je više ljudi nego što sam očekivao. Vreme odlično, a ne kuvaš se.
bird again: Kakve to ima veze sa mnom? Kako je na moru Rif Kliknite za proširenje... Odlično, obožavam septembar. Nema gužve, mada je više ljudi nego što sam očekivao. Vreme odlično, a ne kuvaš se.