Šta radite kad vas uhvati kontrola u busu?

Šta radite kad vas uhvati kontrola u busu?

• Razbijate prozor i govorite"You'll never catch me alive"

• Opušteno kažete da nemate kartu

• Ignorišete kontrolera/ku

• Nešto drugo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
otkucam kartu, uvek imam jednu za tu peiliku

I moj stari se koristi tom forom... ne poništava kad ne vidi kontrolu, ali uvek ima jednu spremljenu i onda kad vidi kontrolu on brže-bolje zumba dok mu ovaj ne priđe :mrgreen:

Evo kad već pričamo o iskustvima sa kontrolorima da vam ispričam šta se meni jednom desilo (inače nikad mi do sad nisu naplatili kaznu, mada ja uglavnom poništim kartu).

Jednom na liniji 28 uđe neki tip možda dve ili tri stanice pre one poslednje na Studentskom trgu. I prvo je neko vreme stajao (ili čak sedeo) i bukvalno dok je trola bila 50 metara od poslednje stanice tip uzme da vrši kontrolu karata. Dođe do mene, ja mu pokažem kartu koju sam uredno poništio u toj istoj troli, a on gleda pa pita "A je li u ovoj troli poništena?", ja odgovaram da jeste, jer stvarno i jeste bila... a tip nešto vrti glavom... izgleda da je mislio da je raspored rupa na njoj bio drugačiji, ko će ga znati... Ali na kraju me je ipak pustio; da je hteo da mi naplati kaznu naravno da bih se pobunio jer sam stvarno u istoj toj troli poništio kartu...

Ja imam fobiju od kontrolora,majke mi...:sad2::roll:

Nikad ne sedim u busu,da bih mogla da gledam kroz prozor ima li na sl.stanici njih,pa da odmah izadjem cim stane bus,a ako ne,onda se vozim...
Dovoljno je da neko od putnika samo spomene kartu,i ja se vec preznojavam:roll::hahaha::(

Mada za jednu stanicu koiko idem,i to jednom nedeljno,necu da kupujem kartu.

Poslednja izmena:
Ide otprilke ovako konverzacija

~ Molim vas karte na pregled
~~Nemam
~Izvoli u sredinu autobusa
~ Sto nemas kartu?
~Zaboravila sam je kuci a nemam para kod sebe
~ Licnu kartu molim
~Nemam
~Zasto?
~Ostala mi kuci
~Neki dokument?
~Nemam
~U redu onda te vozimo u stanicu i zovemo policiju radi identifikacije
~Ok
~.......
~........
~Ajd izlazi iz busa i kupi kartu sledeci put

Ma smradovi mog druga su kad je bio mali po zimi na 0 stepeni vodili da pere buseve,inače jeli vas uhvatila kad ženska kontrola ovde u NS ima jedna nadrkana koja teroriše:lol:

Uuu, ona crna? Zaeban lik jako, skembala mog decka jednom. Jednom su me uhvatili bez karte i najnormalnije sam platila kaznu, sta ce mi jos jedan skot vise da me drnda, platis ko covek i puste te na mira. A sutradan sam napravila mesecnu i od tad nema sanse da udjem u bus bez karte.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back