- Poruka
- 46.595
otkucam kartu, uvek imam jednu za tu peiliku
I moj stari se koristi tom forom... ne poništava kad ne vidi kontrolu, ali uvek ima jednu spremljenu i onda kad vidi kontrolu on brže-bolje zumba dok mu ovaj ne priđe

Evo kad već pričamo o iskustvima sa kontrolorima da vam ispričam šta se meni jednom desilo (inače nikad mi do sad nisu naplatili kaznu, mada ja uglavnom poništim kartu).
Jednom na liniji 28 uđe neki tip možda dve ili tri stanice pre one poslednje na Studentskom trgu. I prvo je neko vreme stajao (ili čak sedeo) i bukvalno dok je trola bila 50 metara od poslednje stanice tip uzme da vrši kontrolu karata. Dođe do mene, ja mu pokažem kartu koju sam uredno poništio u toj istoj troli, a on gleda pa pita "A je li u ovoj troli poništena?", ja odgovaram da jeste, jer stvarno i jeste bila... a tip nešto vrti glavom... izgleda da je mislio da je raspored rupa na njoj bio drugačiji, ko će ga znati... Ali na kraju me je ipak pustio; da je hteo da mi naplati kaznu naravno da bih se pobunio jer sam stvarno u istoj toj troli poništio kartu...