Sta radite kad vas iznerviraju?

• Začetnik teme Začetnik teme dexy2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
moja greshka je shto ne primenjujem osvetu.
ali ne osvetu samu po sebi, jer je to jadno, jadnije i od china kom se svetish.
ali zato osveta kao vaspitni metod je dragocena u ophodjenju prema drugima.
znachi, ne okrecji drugi obraz nego uzvrati i jache ako treba, al ne zato da bi se osvetio nego da bi objasnio neshto nekom.... kako stvari stoje i kako treba (;

Keeper:
moja greshka je shto ne primenjujem osvetu.
ali ne osvetu samu po sebi, jer je to jadno, jadnije i od china kom se svetish.
ali zato osveta kao vaspitni metod je dragocena u ophodjenju prema drugima.
znachi, ne okrecji drugi obraz nego uzvrati i jache ako treba, al ne zato da bi se osvetio nego da bi objasnio neshto nekom.... kako stvari stoje i kako treba (;
Eeeee,slazem se :):):)

Little_white_witch:
Da,i ja se apsolutno slazem,kad kazem osveta i ne mislim da se svetim nekome ko me je isprovocirao nekim niskim podlostima jer onda ni ja nisam bolja od tog nekog,ali ako mi osveta sluzi da kazem "neka se to ne ponovi"-zashto da ne?
E to...
Mada,opet...
Ne volim da se svetim,i stvarno se nikome nikad nisam svetila..
Ja sam vise od onih koji ce se umesto osvete,zatvoriti u svoju sobu,"prelezati" to i nastaviti...

danas sam skontala sta radim kad me nestto/neko iznevira... nabacim "mrzim sve na svijetu" facu- niko je ne zeli vidjeti,postanem zivcana,sve u blizini pokidam(papire,olovke lomim), i pocnem plakati od bijesa... danas sam se tako osjecala... kad ono jedan momak,brat od drugarice,nevidjeni komad,pocasti me nekim grickalicama koje mrzim,al sam uzela i hm.nasmijesila se... i on je uzvratio...

Back