Šta radite kad se zaljubite u prijatelja?

Хоћу кад се уозбиљиш! Не само ти него цела та твоја генерација која загађује овај подфорум својим глупостима. Схвати ово као добронамерне савете, немам ништа лично против тебе.

пс. Ако имаш нешто да ми кажеш, молим те ми реци на За нас, да не спамујемо.

joj hvala ti...ali mislim da ce biti tesko zaboraviti osobu sa kojom provodis svaki dan punih deset godina....ali,moram...sta da se radi...hvala...ljubim...
hej,nisam rekla da je lako. ;)

nisam ni ja bash najbolje,ali znash kako...
nije bzvz izreka - 'vrijeme lijechi sve'.
stvarno je tako.

malo po malo,mic po mic,sreshcjesh nekog novog ko cje te urecjiti i ti nemoj dozvoliti da te tuga zbog ovog momka sprijechi da dash priliku tom nekom novom.
mozda je bash on onaj koji je vrijedan da se potrudish,da se opet smijesh i da budesh srecjna.

:D

vjeruj mi. :D

ja sam sad u fazi da dajem priliku.
josh boli kad se sjetim bivsheg,ali procje...
sve prodje.

hej,nisam rekla da je lako. ;)

nisam ni ja bash najbolje,ali znash kako...
nije bzvz izreka - 'vrijeme lijechi sve'.
stvarno je tako.

malo po malo,mic po mic,sreshcjesh nekog novog ko cje te urecjiti i ti nemoj dozvoliti da te tuga zbog ovog momka sprijechi da dash priliku tom nekom novom.
mozda je bash on onaj koji je vrijedan da se potrudish,da se opet smijesh i da budesh srecjna.

:D

vjeruj mi. :D

ja sam sad u fazi da dajem priliku.
josh boli kad se sjetim bivsheg,ali procje...
sve prodje.

pokusacu...cini mi se da si u pravu....hvala ti...:-D..a odakle si...mnogo mi se svidja tvoja jekavica...i ja volim da je koristim...podsJeca me na Priboj...Ljubim :*

meni se to desilo dvaputa,prvo sa ortakom kojeg znam jos iz porodilista i bili smo extra drugovi od rodjenja do proslog leta ali se on nalozio na mene ja na njega i bili smo u tajnoj vesi dva ipo meseca...***.nesta prijateljstvo nesta ljubav....i dan danas zalim sto sam igubila tako dobrog prijatelja:(:(:(:(:(:(:cry::cry::cry:....prema tome TRAZI DRUGOG!!!!A stose tice drugog puta bio je u pitanju drug iz razreda,sad smo kao o.k. ali nije topravo prijateljstvo!!!!!!!!!NADJI NEKOG KO TI NIJE ORTAK!!!!!:)

Sof, ja sam na srpskom na faxu uchila da postoji jekavica, samo shto se ona nigde ne spominje kao poseban govor... zato se zapravo pishe (i)jekavica, ne zato shto se jat zamenjuje sa je ili ije, zavisno od duzhine, nego zato shto postoje govori koji jat nikako ne zamenjuju sa ije, u njima nema lijepog mlijeka nego ljepog mljeka.
Ne znam tachno gde je to, mogu sutra da pitam asistenktinju pa ti kazhem. (=

Kad se zaljubim u prijatelja...retko kad sam bila zaljubljena u prijatelja ali ako je to bio sluchaj onda sednem,premotam film i dobro razmislim da li zelim da mi bude drug ili dechko...mislim mogli bismo da budemo sooper i posle veze...ali nece mi biti vishe takav ortak kao pre...stalno ce mi biti u podsvesti da sam bila sa njim...:(
Zato bolje pustiti da to prodje i naci novu zrtvu... :D

Da se i ja malo ubacim!
Ja sam se smuvao sa najboljom drugaricom(pa jos iz razreda),a pre toga sam bio sa njenom najboljom drugaricom(i,zamislite,isto iz razreda)!!!Cudno,znam,ali sta je tu je.
E,sad,sa tom prvom curom mi je bilo,hm,ocajno,dok je sa ovom sada sve ok.Zajedno smo vec cetiri god.Iz mog iskustva mogu reci sledece-ako zelis ozbiljnu vezu-smuvaj se,ako mislis da nece potrajati onda nemoj dzaba da kvaris prijateljstvo.Takve veze ili mnogo brzo puknu ili potraju i pretvore se u nesto lepo.A lako je zaljubiti se,tesko je posle toga.
Nadam se da nisam previse zbunjujuce delovao
srecno!!!

Da se i ja malo ubacim!
Ja sam se smuvao sa najboljom drugaricom(pa jos iz razreda),a pre toga sam bio sa njenom najboljom drugaricom(i,zamislite,isto iz razreda)!!!Cudno,znam,ali sta je tu je.
E,sad,sa tom prvom curom mi je bilo,hm,ocajno,dok je sa ovom sada sve ok.Zajedno smo vec cetiri god.Iz mog iskustva mogu reci sledece-ako zelis ozbiljnu vezu-smuvaj se,ako mislis da nece potrajati onda nemoj dzaba da kvaris prijateljstvo.Takve veze ili mnogo brzo puknu ili potraju i pretvore se u nesto lepo.A lako je zaljubiti se,tesko je posle toga.
srecno!!!

Ziva istina.I to kazem iz iskustva!

I ja sam bio sa drugaricom iz odeljenja,bilo je lepo dok je trajalo.A sada smo ok drugovi.

Da se i ja malo ubacim!
srecno!!!

pa ti si stvarno pametan!!!!!!!!;-)

ijao... bolna tema :S
dosad se jos nijesam zaljubljivala u frendove.. ali su oni u mene :(((
upravo imam fucked up situaciju sa jednim od najboljih rugova... damn...
a iz licnog iskustva.. ne mesati ljubav i prijateljstvo ako odnosi nisu rascisceni, tj ako jedno od dvoje nije slcajno zaljubljeno u ovog drugog..
hope da se barme nesto razumelo :D

Back