eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Keeper:samo ti belezhi Mito ko je odakle i ko je chiji ko i tvoji "gnusni komunisti" kojima si toliko slichan. posle ako dodju tvoji na vlast mocji cjesh da trchish kod ministra s tvojim chuvenim spiskom.
i potapshacje te po ramenu.
"...a ako me se sete za Dan Bezbednosti i naprave mi spomenik, odlichno. ako me se ne sete, nikom nishta."
А да се ниси ти киперу мало затрчао... како "моји" 'гнусни комунисти' када је лик Јеремић бивши СПС-овац а тата му из КПЈ као и Тадићу... - него ви банда црвена
се опет на разно-разне начине свуда инсталирате, па чисто да људима скренем пажњу о којим ликовима се ради А И ШТА ОНИ У СТВАРИ СТВАРНО "РАДЕ" !

Јеремић је одма' тркнуо код Алкалаја, иако зна да Србија пре свега ДОБРЕ ОДНОСЕ одржава са РС ... а овај други 'рват Оливер ДУлић ево шта изјављује
за "Дневник":
..."Moram dati i jedno obećanje: već sam uspostavio kontakte s predsednikom hrvatskog Sabora i prva međunarodna poseta predsednika Skupštine Srbije će biti upravo Saboru Republike Hrvatske. Ovo zbog toga jer je odnos Srbije i Hrvatske ključ za rešenje problema na Balkanu i lično ću se potruditi da upravo zbog svog porekla i zbog činjenice da je to pitanje pokrenuto demonstriram na koji način mi možemo da sednemo i da razgovaramo kako bismo ponovo izgradili mostove."
Zlatko Romić