- Poruka
- 31.218
Jes,of kors.I ja da se prijavim šta sam prvo video:
Žena drži i glada u plavu (zemaljsku) kuglu.
Uz to i zvezde u obliku tkanine.
Dok ne provalis da je kosa neobicna. Onda krece dekompozicija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes,of kors.I ja da se prijavim šta sam prvo video:
Žena drži i glada u plavu (zemaljsku) kuglu.
Uz to i zvezde u obliku tkanine.
Ćao metalac.....Jes,of kors.Uz to i zvezde u obliku tkanine.
![]()
još nisam došo dotleA značenja?
..na bajsu.Ćao metalac.....
dj`s,sha ima?A niš..evo tamo vamo nigde pa nazad.....na bajsu.dj`s,sha ima?
A kada će to da bude?(ja ko dete...)Učiteljice?još nisam došo dotle
To je umetnički rad Oktravia Okampa pod nazivom "Nebeska Tela", sa ciljem da provocira maštu. Ja sam svojevoljno ubacio da može da se koristi i kao pokazatelj naše psihe.A kada će to da bude?(ja ko dete...)Učiteljice?
Učiteljice , kako ste Vi pametni!!To je umetnički rad Oktravia Okampa pod nazivom "Nebeska Tela", sa ciljem da provocira maštu. Ja sam svojevoljno ubacio da može da se koristi i kao pokazatelj naše psihe.

Ne,ovi što čine lice,glre se su ili žene(jedna sa paž frizurom) ili žensko-muški par,ne mogu da ocenim najbolje,a ovi što čine ruku su muški definitivno XDPrvo sto sam pomislio jeste heterosekualni par andjela umesto lica, sto samo na prvi pogled deluje neuobicajno, jer se zna da su andjeli bespolna bica.
Ipak, covek, zena, umetnik, ko bilo tesko moze cak i intimno da prihvati tu vrstu apstrakcije, tako je bilo jos od srednjovekovnih predstava pa sve do danas...
Ova me predstava konkretno isprva asocirala na slike italijanskih renesansnih majstora, koji su andjele cesto slikali kao musko-zenski par, nisam povezao dugu kosu iskljucivo sa zenskim polom, jer se zna da su u to vreme i muskarci imali dugu kosu.![]()
Kako vidiš da su muški?Meni su svi isti..Ne,ovi što čine lice,glre se su ili žene(jedna sa paž frizurom) ili žensko-muški par,ne mogu da ocenim najbolje,a ovi što čine ruku su muški definitivno XD
Inače ne asociram dugu kosu isključivo sa ženama,ali se vidi razlika u konstituciji figura
Zašto onaj gornji ima samo jedno krilo?Eto , ja ni sada ne vidim kojeg su pola...
paa cenim po građi.Struk bi bio malo naglašen da hoće da sugeriše žensku figuruKako vidiš da su muški?Meni su svi isti..
Debeli su.Zašto onaj gornji ima samo jedno krilo?
Ma , to neka slika iz naftalina ...znaš šta se onda smatralo ženskom lepotom...paa cenim po građi.Struk bi bio malo naglašen da hoće da sugeriše žensku figuru
Kako vidiš da su muški?Meni su svi isti..
muško i žensko. Muško ima dužu kosuEto , ja ni sada ne vidim kojeg su pola...
Meni su tako isti ,,,najozbiljnije ...a i anđeli su ...oni su bespolni valjda...muško i žensko. Muško ima dužu kosu
bravo! to je pravi odgovorVidi
Meni su tako isti ,,,najozbiljnije ...a i anđeli su ...oni su bespolni valjda...
Dobila sam peticu?bravo! to je pravi odgovor
da, odličan -pet!Dobila sam peticu?
Jeees,,,,,!!!!!!!!!!!!!da, odličan -pet!