Sta prvo ugledate kod lepog momka?

Ruke me uvek asociraju na to, da li je neko vredan ili ne... da li ume da uradi nešto... znaš kad kažu:"Ide mu od ruke...";)
A i vidi se po rukovanju... muka mi je od onih mlitavaca što ti pruže ruku kao tetke... ne znaju ni da stisnu kako treba...:roll: ... odmah imam osećaj da je mlitavac koji ništa u životu nije radio niti će...
Volim kad je muškarac jak, vredan, hoće i ume da radi...:D

Ne bih se slozila u vezi rukovanja...danas mnogi imaju cvrst stisak kako bi pokazali da su jake licnosti....a u sustini mozda nisu...i bas zbog toga jako rukovanje gubi na vrednosti....
To sto neko ne stisnke ruku jako pri rukovanju uopste ne mora da znaci da je tetka, nije vredan i ne voli da radi..isto sto ni negovane ruke ne znace da osoba u zivotu motiku nije drzala u rukama....

sve gledam,niska ne propustam:mrgreen:
(ali to nisu kljucevi,mobilni :p )
iskljucivo fizicki uvek padnem na celavog s debelim obrvama,ne znam kako ali uvek uvek,bio on srbin,francuz ili neka egzotika nijedan nije imao kosu niti je cupao obrve(da se razumemo ne drakula neko one deblje,mekane...kako sad da opisem:think: )

Sta je to sto prvo ugledate kod nekog lepog momka? da li je to osmeh? kosa? ili nesto trece?

Izraz (lica).

recimo produhovljen, nadrndan, agresivan, primitivan, vedar, lice bez izraza, živahan, lukav, inteligantan, trom, i slično. Tek onda mogu da odlučim da li je uopšte lep... bez obzira na to kakve su crte lica...

Poslednja izmena:
Sta je to sto prvo ugledate kod nekog lepog momka? da li je to osmeh? kosa? ili nesto trece?

lepota je relativna..
ono sto je mojoj prijateljici lepo mene odbija (pre neki dan mi je opisivala nekog, ko je oborio s nogu, a za koga misli da je `idealan` za mene - dive kakvu samo kosu ima..gustu, dugu..:eek:odmah sam je zaustavila ``ja bih nesto na keca sisano``gusta kosa mi je skroz odbojna)

tako da ono sto meni privuce pogled ka nekome ko je po mojim kriterijumima lep -
kratko sisan..(ne celav) tu je odmah i lep oblik glave..
osmeh koji zraci..
oci koje se smeju..
siguran i malo drzak stav..

eto to je ono sto ja na prvi pogled primetim..

Back