ŠTA PROTIV STESA; NERVOZE; STRAHA umesto lekova ...

Šta od alternativne medicine da koristimo, kako bi ostali "normalni" u ovom ludom vremenu, a da ne pijemo sedative? :confused:

Edit : Problem smanjeni libido .... usled korišćenja sedativa ...
A koj ce ti klinac bilo koja medicina ? Nemas bolje medicine od fizicke aktivnosti . Idi setaj planinom , beri gljive , nauci da veslas camcem ,
upisi padobrabski kurs . Uradi bilo sta samo mrdaj goozicu iz kuce ! Ja sam bio u depresiji poslije raata , a nikad nisam htio popiti ni tabletu .

A koj ce ti klinac bilo koja medicina ? Nemas bolje medicine od fizicke aktivnosti . Idi setaj planinom , beri gljive , nauci da veslas camcem ,
upisi padobrabski kurs . Uradi bilo sta samo mrdaj goozicu iz kuce ! Ja sam bio u depresiji poslije raata , a nikad nisam htio popiti ni tabletu .

Da, i mnogi koji su bili, tamo im nudili lekove, nisu ih pili ... mislim da je to :ok:, najispravnije.
Ali, žene su sklonije lekovima, i statistika kaže :dash:, i ja polako mic po mic, dok ne uništim i ovo što imam ...
Neću dopustiti, ali vidim, svesns sam toga da def. ne vodi ničemu ovaj način "lečenja" :neutral:
Hvala na idejama :D

мој блог.

Pročitaću ... :)

Šta od alternativne medicine da koristimo, kako bi ostali "normalni" u ovom ludom vremenu, a da ne pijemo sedative? :confused:

Edit : Problem smanjeni libido .... usled korišćenja sedativa ...

Zavisi zbog cega pijes sedative i u kakvom si stanju.....

Ja da sam na tvom mestu pre bih pitao - sta da radimo, kako da zivimo, nego sta da pijemo bilo to alternativno ili formlano.

Vise o tome na pdf psihologija...

:-D

Back