Šta pokloniti?

• Začetnik teme Začetnik teme Annin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Annin

Početnik
Poruka
29
Šta da pokonim poznanici na osnovu čije preporuke sam pozvana na razgovor za posao? Mislila sam cveće, bonbonjeru, piće i kafu, da li je to po vama dovoljno? Da li čekati prvu platu ili pokloniti ranije?

Šta da pokonim poznanici na osnovu čije preporuke sam pozvana na razgovor za posao? Mislila sam cveće, bonbonjeru, piće i kafu, da li je to po vama dovoljno? Da li čekati prvu platu ili pokloniti ranije?

Прво да добијеш посао. Можеш је извести на вечеру или купити нешто што знаш да воли.

Sačekaj prvu platu pa joj se revansiraj nečim trajnijim poput knjige ako voli da čita ili neke male grafike, figure i sl., možda i neku lepu esarpu jer ti je ipak učinila veliku uslugu, uz neki cvet.

Znaš je i sigurno ces joj potrefiti ukus.

bajadera-kras.jpg

Dok ne dobijes posao i prvu platu, dovoljna je i zahvalnica, mailom ili je pozovi i zahvali se....od prve plate, koju ionako treba celu spickati odmah cim se dobije, radi malera, uzmi joj nesto..ceo januar su parfemcici na snizenju,.. mozes neku lepu knjigu ili cvetni aranzman..

i ako dobije posao pa ga izgubi svojom nesposobnoscu za pola sata opet je zasluzila nesto

pa to je drugo :)
sa ovim se slazem, ali da se kupuje cvece, pice, bombonjeru drz ne daj, a u pitanju je samo intervju, nesto mi bezveze...od sebe polazim, meni bi bilo neprijatno sve to, a da je smamo prpeoruka za razgovor u pitanju sa moje strane. obradovala bih se usmenoj zahvalnici :D ali poklonu na suvo ne bih, bilo bi mi glupo. i sta, ne prodje na intervjuu, pa bankrotirace dok na svaku preporuku ode sa poklon korpom ebo te.

Poslednja izmena:

Back