Sta pokloniti za ispracaj u vojsku??

A kad si ti to išao u vojsku , krajem prvog svetskog rata?

Dobri pokloni su litar dobrog viskija , jer treba čoveku to da umiri dušu pred ludnicu u koju ide....
Dobar poklon bi bilo i tuce vojničkih čarapa, jer za stražu i velike hladnoće najvažnije su čiste čarape i može i dva para na nogu, ali ne može vunene, to se bubanj šali verovatno.

Dobar poklon je i body novčanik, to je ono kao futrola za male pištolje koji se kači odmah iznad majce.
Obično od platna sa dve pertle , vidjao sam devojke kako nose ovo , ali one to nose preko svega, znači kao modni detalj....

Poneseš piće na ispraćaj i pare za tamo. Jer ako vojniku nešto treba to su pare. I pomenute vunene čarape, ali drži se para. Najbolje da mu ne daš odmah, nek troši prvo šta je dobio od babe, strica, tetke i ostale mnogobrojne rodbine sa prijateljima, a ti mu pošalji nakon dva meseca, kad mu ponestane.

Pussy_Masturbator.jpg

:)

Dakle sta bih mogao da poklonim drugu za ispracaj??
Sta vi obicno poklanjate u takvoj prilici? Treba li da bude nesto kreativno, ili...? Pomoc!!

ja sam mojim drugarima poklanjala uloške za čizme...
i to bajerove, koji sprečavaju razvoj gljivica...

gledali bi me čudno a onda nakon 3-4 nedelje u vojsci zvali da se zahvale, jer, em je udobnije em nema šanse da im se usmrde noge...:wink:

ja sam mojim drugarima poklanjala uloške za čizme...
i to bajerove, koji sprečavaju razvoj gljivica...

gledali bi me čudno a onda nakon 3-4 nedelje u vojsci zvali da se zahvale, jer, em je udobnije em nema šanse da im se usmrde noge...:wink:

jedini lijek protiv takvih stvari su vunene carape...koje se oblace na bosu nogu...a cizme vec imaju ulozak koji je od koze....ulozak pokriva samo stopalo a sta cemo sa ostalim dijelovima?

Back