Sta pijete?

• Začetnik teme Začetnik teme NN76
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koje pice volite(mislim na alkoholna)
Znam, znam, zavisi od situacije bla bla bla
Ali sigurno iamte jedan favorit...
Zene, mogu da daju svoje misljenje, kad vec vise na muskom delu, iako me vise zanima misljenje snaznijeg pola

Volim žestoka pića, mrzim slatkasta...al' nekako kad izađem ili sam na nepoznatom terenu pivo ili čajevi...(jbni bubrezi)

A ti ih ne biras nasumicno nego si nacitana jel pa znas kad gde koji treba staviti...jaooo al smaras..aj se malo raspitaj koji je to kompleks kad imas potrebu da pravis profil o nekome i da mu govoris kako je glup..i da se izdizes verbalno iznad
jos da mi se nisi prvi obratio pa da se i zamislim :lol: inace nema potrebe tebi praviti profil (missim tebi neko nesto da pravi :lol: ) jer sam sebi pravis marketing svojim bistrim i nesvakidasnjim postovima, a kako ignore lista nazalost ne funkcionise bas najsrecnije,primorana sam da je ne upotrebljavam i da se redovno srecem sa izjavama ubedljivo najodbojnije i najpovrsnije osobe koju sam imala priliku da sretnem ne samo na krstarici, vec usudicu se da kazem, u celom svom dosadasnjem zivotu.

Uglavnom tamno pivo...
guinness.gif

Al ja se samo igram kao dam ti malo samopouzdanja da vidim dal si prizemna skromna a ti se osilis i pokazes pravo lice kompeksasice:lol:
e dzordzi ne lozi se. spusi se na zemlju,ti ne mozes coveku da das inspiraciju ni da prdne a ne za nesto drugo.malo samokritike,malo samoanalize,i mozda doguras do pristojnog proseka. ovako nastavljas samog sebe da razmazujes ko slajmaru po podu.....citam te i blam me u tvoje ime,al ono najiskrenije....desi se ponekad,retko da mi bude neprijatno kad vidim sta drugi rade,al kod tebe brate mili ne prestaje. da sve bude gore ne vidis samog sebe.tuga od ljudske tastine i arogancije.

Back