Sta otvoriti o podrumu ?

Ako ces ga izdavati,nije lose,msm ne moras da se bakces dal je profit opao ili porastao ali moras racunati da mozes naici na nekog prgavog "podstanara",znaci obrati paznju na osobu kojoj izdajes,ali to je idealno resenje ako uspes. 400e je odlicna suma,necija mesecna plata... bolje nego da pravis kafic,mucis se oko enterijera,papira i cuda...Ako mu bude islo uvek mozes da nastavis posle..

Ako ces ga izdavati,nije lose,msm ne moras da se bakces dal je profit opao ili porastao ali moras racunati da mozes naici na nekog prgavog "podstanara",znaci obrati paznju na osobu kojoj izdajes,ali to je idealno resenje ako uspes. 400e je odlicna suma,necija mesecna plata... bolje nego da pravis kafic,mucis se oko enterijera,papira i cuda...Ako mu bude islo uvek mozes da nastavis posle..

Najlakse je predati se bez borbe....

U tome nije LEPOTA ZIVOTA.

Lepota zivota je u SAVLADJIVANJU IZAZOVA i USPEHU!

Mladi ljudi tako ne treba da misle.

A mislis da je posteno cekati da neko razvije posao, i da ga posle isteras iz lokala i ti nastavis da radis? Pod jedan, nije moralno, a pod dva, mislis da je taj lud, pa on ce traziti potpisivanje ugovora da ga ne mozes izbaciti...

u jednom djelu grada gdje se nalazim covjek je napravio kafic u prostoru iza napravio je i djecje igraliste. jako urbana zona gdje nema prostora za djecu. covjek je to jako lijepo uredio i kafic je pun pogotovo tu dolaze roditelji sa djecom gdje ih imaju na oku i mogu i sami uzivati.
ideja ti je dobra samo je malo razradi i razmisli sto bi bilo dobro za djecu. probaj gledati na to s djecjeg gledista ili pitaj neke klince sta bi voljeli, pa si tako probaj iskombinirati. u svakom slucaju dobra ideja.

Podrum se nalazi u prometnoj ulici u kojoj postoji vec dosta lokala I ulaz bi bio sa ulice, a dimenzije su mu 4.5 x 9 m. Potrebno ga je srediti od A do S. Radi se o podrumu u kuci koja je stara gradnja.
Koji su vasi predlozi I misljenja ? Ovo mi je veoma bitno zbog toga sto imam nesto novca (posto sam bio tehnoloski visak) pa bi nesto da uradim jer se novac trosi.

Pekara! :D

Ali ne obichna, vec' specilizovana samo za hleb i djevreke koje nema niko.

ne otvaraj nista,nije momenat,drzasva je u buli,naraod nema love,pucaju i do sada sto su bili jaki
ne otvaraj nista,netreba ti da radis,kad te je bog nagradio lokalom u centru
nijedan vlasnik lokala ne radi:)

izdaj za 400 eura,kako velis da mozes,i uzivaj...da bi ti ostalo cisto 400 eura na kraju meseca kao vlasniku pekare,ima mecku da rodis...ili vlasniku igraonice,svejedno
ovako
izdas 4 zida bukvalno,ne sredjejes nista,to radi taj,koji hoce da prenameni u neku delatnost,a ti svaki mesec uredno po 400 evrica
a taj koji iznajmi nek misli kako ce,ima jos mnogo ljudi koji nevide kolika je kriza i misle da se sada mogu zaraditi pare

to ti je od mene,veruj,bratski savet

Da i ja se slazem sa svim ovim sto je @ljuta mamba naveo
Danas kao privatnik zaraditi 400e mesecno je jaako teso
Da ne govorimo o tome da prvih minimum 6 meseci neces zaraditi nista tj. samo je pitanje u koliki ces minus da udjes,tako da je jako bitno da imas dovoljno kinte da prezivis dok lokal ne razradis,ako ga uopste razradis
Rad od jutra do mraka,petljanje sa inspekcijama i na kraju cak i ako zaradis te pare nikada ne vidis.Stalno neko placanje,te ovo te ono,i na kraju se svodi na crnacki rad bez para.
Ovako izdajes,svaki mesec kinta kaplje,da te bog vidi.
Mozda nije losa opcija da to izdajes a negde radis za platu(koliku god),pa na gomili je to skroz ok
To ti pricam jer ja upravo tako radim i nije mi lose.
Pozdrav

Podrum se nalazi u prometnoj ulici u kojoj postoji vec dosta lokala I ulaz bi bio sa ulice, a dimenzije su mu 4.5 x 9 m. Potrebno ga je srediti od A do S. Radi se o podrumu u kuci koja je stara gradnja.
Koji su vasi predlozi I misljenja ? Ovo mi je veoma bitno zbog toga sto imam nesto novca (posto sam bio tehnoloski visak) pa bi nesto da uradim jer se novac trosi.

Da sam na tvom mestu ja bih ga uredila i izdavala kao lokal.

Back