Sta onda kada ni drugi nemaju odgovore na tvoja pitanja?

Dakle? Sta uradis onda kada te nesto toliko muci,kada nesto toliko zelis da saznas,kada nekog toliko volis,a niko ne moze da ti pomogne? :dontunderstand:

Pokusas da smanjis muku. Sednes na trenutak i razmislis.
Docice ti odgovor sam ( figurativno receno).
Uopsteno gledano niko ne moze da ti pomogne...
Mozda da ti odmogne ili podrzi tvoje sopstveno pomaganje.
Dakle...
Poenta je da se sama boris za sebe, protiv svoje "muke" i za svoje "znanje".

Dakle? Sta uradis onda kada te nesto toliko muci,kada nesto toliko zelis da saznas,kada nekog toliko volis,a niko ne moze da ti pomogne? :dontunderstand:
onda imas mogucnost da smislis ili prokljuvis nesto sto niko drugi pre tebe nije..;)
sto znaci dda se nalazis na teritoriji koja nije upisana ni u jednu kartu..i mozes biti prva osoba koja ce tu teritoriju da istrazi i unese u kartu..ucini nepoznato poznatim

Ja imam problem da sve cuvam u sebi...i sve potiskujem.... konstantno...
Tako da me retko kad nesto konkretno muci, zapravo , sve me u trenutku muci, ali ignorisem sebe. ( vec sam napomenula da imam problem :mrgreen: )
Tako da, ako sama nemam odgovor na svoja pitanja, ne moze mi bilo ciji odgovor pomoci... Ako sama ne mogu da se izborim sa tim...
A kada nemam @ onda, jednostavno, nastavis dalje...Ni prva ni poslednja takva situacija u zivotu.... Head up, i zivimo dalje...

Back