ŠTA OKO VIDI

MOZGALICE (ili neka moja razmišljanja o životu inspirisana ko zna čime.....)

ŠTA OKO VIDI

Za moj 100. blog..:manikir:.........jedna lagana vežbica za mozak i oko.

Ovo je moja fotografija jednog dela našeg dvorišta. Nije obradjena ni u jednom programu za obradu fotografija. Takva je, kakva je. Čim sam je prebacila u folder sa fotografijama i pogledala je.......videla sam..........

Šta vi vidite?
Pomoć prijatelja: gledajte sve, a ne samo očigledno

PS Volela bih kada bi ste ostavljali komentare, naravno ko to bar malo želi.........Ajde, meni za ljubav napregnite malo oči i mozak.
:cmok2:

Draga Ljiljo,doista sam se potrudila...ali avaj...nista neobicno ne vidjeh...jedino nesto sto lici na neki metalni stocic ili nesto slicno na lijevoj strani grma....mozda to trazis!?

ne vidi se baš ništa
basta:rtfm:

ti si kumo malo više nategla to zidarsko pivo, :mrgreen:Anti je još pod lekovima od boljke koju nije hteo da leči ko svaki prosečan Srbin (ženska ruka iz tuđu kuću po gplu snagu:zper:) pa vam se zablentavilo pred očima.
tamo su samo senke.
:manikir:

donamileva;bt47506:
ne vidi se baš ništa
basta:rtfm:

ti si kumo malo više nategla to zidarsko pivo, :mrgreen:Anti je još pod lekovima od boljke koju nije hteo da leči ko svaki prosečan Srbin (ženska ruka iz tuđu kuću po gplu snagu:zper:) pa vam se zablentavilo pred očima.
tamo su samo senke.
:manikir:

Kumo, kad sam ovo postavila bila sam na dužnosti......a tada nikad ne pijem, a Anti je ovo gledao pre više meseci kada nije bio pod dejstvom lekova ......i u pravu si, tamo jesu senke.......hahahaahahaha

Dobro vece draga Ljiljice,cestitam na 100-tom blogu. Drago mi je sto si namucila pola drzave danas a jos draze sto su nas komentari nasmejali! Ajde sutra slavi jopet!:zper:E sada ,ja u desnom delu slike ,uz ivicu, izmedju prve i druge grancice zimzelenog drveta,I TO KADA NAKRIVIM GLAVU ULEVO-verovala il ne-vidim lik lava il tigra:tease:

dusan jovic 95;bt47510:
Dobro vece draga Ljiljice,cestitam na 100-tom blogu. Drago mi je sto si namucila pola drzave danas a jos draze sto su nas komentari nasmejali! Ajde sutra slavi jopet!:zper:E sada ,ja u desnom delu slike ,uz ivicu, izmedju prve i druge grancice zimzelenog drveta,I TO KADA NAKRIVIM GLAVU ULEVO-verovala il ne-vidim lik lava il tigra:tease:

:zcepanje::zcepanje:
važno da je svima zabavno

Back