ŠTA OKO VIDI

MOZGALICE (ili neka moja razmišljanja o životu inspirisana ko zna čime.....)

ŠTA OKO VIDI

Za moj 100. blog..:manikir:.........jedna lagana vežbica za mozak i oko.

Ovo je moja fotografija jednog dela našeg dvorišta. Nije obradjena ni u jednom programu za obradu fotografija. Takva je, kakva je. Čim sam je prebacila u folder sa fotografijama i pogledala je.......videla sam..........

Šta vi vidite?
Pomoć prijatelja: gledajte sve, a ne samo očigledno

PS Volela bih kada bi ste ostavljali komentare, naravno ko to bar malo želi.........Ajde, meni za ljubav napregnite malo oči i mozak.
:cmok2:

SibirskiTigar;bt47386:
Sad sam tek video,dve lepe zenske sise

Tigre, oćeš još malo šampanjca hahahahahaa ili da tovo uvrstimo u umetničke slobode :zcepanje:
Ajde, obeleži gde su. Iskopiraj fotku, obeleži i vrati je ovamo hahahahaahahah
pa vi se divno zabavljate......moraću češće da vam šaljem ovakve stvari

A ljudi odlični ste. :klap: Ja neću pogađati, jer sam ja već imao priliku da pogađam. :rumenko: Ispale su mi oči dok sam traži ''nešto'' među tim senkama. :hahaha:

Nego Ljiljo, čestitam na jubilarnom 100. blogu. :cmok:

*~Anti~*;bt47391:
A ljudi odlični ste. :klap: Ja neću pogađati, jer sam ja već imao priliku da pogađam. :rumenko: Ispale su mi oči dok sam traži ''nešto'' među tim senkama. :hahaha:

Nego Ljiljo, čestitam na jubilarnom 100. blogu. :cmok:

Hvala........i ajd sad kaži da li si video...da ne misle da sam ćaknuta (namerno sam izabrala blag izraz)
i kao po običaju ovi sa F odeljenja mi potroše sve smajliće hahahahaahaha

evo su

2mzgw8h.jpg

LJILJA MMM;bt47394:
Hvala........i ajd sad kaži da li si video...da ne misle da sam ćaknuta (namerno sam izabrala blag izraz)
i kao po običaju ovi sa F odeljenja mi potroše sve smajliće hahahahaahaha

Volimo mi F-ovci da ti krademo smajliće. :per:

Ljudi ja sam prvo video pognutog starca... Ljilja rekla da to nije to. E onda sam je ja ''terao'' da mi označi prostor i da mi približi to što ''treba'' da vidim, i ona je bila toliko ljubazna da je to uradila. :hahaha:

Tako da sam ja video ''ono'' što je Ljilja videla.

E sada postoji jedan problem. Ljilja i ja smo sa F-odleljena. To vam je posebna kategorija ljudi, tako da ne znači da i vi možete videti isto to. :hahaha: :hahaha:

*~Anti~*;bt47401:
Volimo mi F-ovci da ti krademo smajliće. :per:

Ljudi ja sam prvo video pognutog starca... Ljilja rekla da to nije to. E onda sam je ja ''terao'' da mi označi prostor i da mi približi to što ''treba'' da vidim, i ona je bila toliko ljubazna da je to uradila. :hahaha:

Tako da sam ja video ''ono'' što je Ljilja videla.

E sada postoji jedan problem. Ljilja i ja smo sa F-odleljena. To vam je posebna kategorija ljudi, tako da ne znači da i vi možete videti isto to. :hahaha: :hahaha:

Pa ko ti reče da hvališ F odeljenje hahahahaha
Bože, gde li nam je moderator sa odeljenja (ovo je smajlić koji razmišlja)
Eto, nisam udarena s mokru čarapu, kako bi moja gospa Mara rekla hahahahaha
Opet nemam smajliće da se pravilno izrazim

LJILJA MMM;bt47404:
Pa ko ti reče da hvališ F odeljenje hahahahaha
Bože, gde li nam je moderator sa odeljenja (ovo je smajlić koji razmišlja)
Eto, nisam udarena s mokru čarapu, kako bi moja gospa Mara rekla hahahahaha
Opet nemam smajliće da se pravilno izrazim

Pa ne hvalim ja F odeljenje, nego kažem da smo posebni bre. :hahaha:

Pa približi im prostor isto onako kako si i meni približila, pa će im možda biti jasnije? :think:

LJILJA MMM;bt47407:
pa napisala sam u "pomoć" gde da gledaju....
A da smo posebni......to jesmo :zcepanje:

...ali možda da im malo ''propustiš fotografiju kroz obradu ili filtere'', meni je tako bilo jasnije... :think:

A ako ne vide ono što smo ti i ja videli, onda je to još jedna potvrda da smo ipak posebni. :hahaha: :hahaha:

prvo vidim da je drvo neka jela ili tako nesto a na senci je neka vocka:think:

a sa desne strane fotke na senci ima svacega...u rasljama je kao glava psa...malo desno,ako glavu nagnem malo ulevo,lici na glavu konja...hmmm...ima svacega.....:klap:

aka973;bt47411:
prvo vidim da je drvo neka jela ili tako nesto a na senci je neka vocka:think:

a sa desne strane fotke na senci ima svacega...u rasljama je kao glava psa...malo desno,ako glavu nagnem malo ulevo,lici na glavu konja...hmmm...ima svacega.....:klap:

jeste, srebrna jelka a senka jeste listopadnog drveta tj. kruške.......u rašljama senki sa desne strane jeste glava ali nije pseća ni konjska.......a da se odaljiš malo od monitora? hahahahahah

Back