BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Slabost...? Bes...? Ljutnju...? Snagu...? Mrznju...? Tugu...? Radost...? ..............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slabost...? Bes...? Ljutnju...? Snagu...? Mrznju...? Tugu...? Radost...? ..............
a sta tvoje suze najcesce odrazavaju Caki?![]()
ja placem na nepravdu
vrlo rijetko tugu, toliko da me prosto strah otici na sahranu nekom bliskom da se ne obrukam jer ne placem
majke mi
slabost, mrznju i radost ne osjecam, a na bes i ljutnju grmim ko sveti Ilija![]()
a jel si uvek bila takva Caki ili si u mladosti bila drugacija?
ja placem na nepravdu
vrlo rijetko tugu, toliko da me prosto strah otici na sahranu nekom bliskom da se ne obrukam jer ne placem
majke mi
slabost, mrznju i radost ne osjecam, a na bes i ljutnju grmim ko sveti Ilija![]()
Muškarac koji plače od tuge nije muškarac, to je žena. Muškarac će svoju tugu zbog žene lečiti cigaretama, drugim ženama ili alkoholom ali nikada neće plakati ili molitiSlabost...? Bes...? Ljutnju...? Snagu...? Mrznju...? Tugu...? Radost...? ..............
Sve nabrojano.Slabost...? Bes...? Ljutnju...? Snagu...? Mrznju...? Tugu...? Radost...? ..............