Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
Nisu sve kombinacije sa carapama i stiklama tetkaste, naprotiv.Normalno,...tetke od 40+ koje idu utegnute, tipa tanke čarape i štikle dodaju automatski sebi još par godina preko. Sve i sa idealnom linijom i figurom.
Razumem kad mlađe devojke žele da izgledaju starije i ozbiljnije, pa se tako nose, ali tete pa još u "tetkastom
outfit-u,...to je disaster!
O ukusima inače ne vredi raspravljati, ali zna se šta dodaje, šta oduzima godine.Realno, ništa, ...jer se styling svodi upravo na to, ko se kako oseća iznutra! Ne bih rekla da govori preterano i studiozno o nama, osim što su snobovi u markirani stvarima prepoznatljivi iz aviona.Jer prvo vidiš etiketu, pa personu!![]()
Po tome su farmerke i patike uvek mladalacke?
Neofarbana kosa, veliki visak kilograma, tezak hod, umor na licu i u ocima dodaju godine svima, a ne samo "tetkama" od 40 i vise.
Inace, da...izgledamo onako kako se osecamo, nema to mnogo veze sa garderobom i stilom oblacenja.
Dokle god smo uredni i cisti
Meni tera inat...kako je uzmem i ruke, tako se smanjujeOdeća mi kaže da sam zimus više "trpala" u sebe, nego što sam vežbala!![]()