Šta očekujete u narednih 30 dana?

Šta očekujete u narednih 30 dana?

• Novu vladu

glasova: 9 16,4%
  • Raspisivanje izbora

glasova: 15 27,3%
  • Prelaznu vladu

glasova: 4 7,3%
  • Vučićevu ostavku

glasova: 7 12,7%
  • Nešto drugo

glasova: 20 36,4%

• Ukupno glasova
    55

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.691
Vučić je večeras najavio biranje nove vlade ili izbore. Takodje je odbacio ideju prelazne vlade opozicije. To znači da su manje šanse za nove izbore ali ajde da imamo opcije novih izbora ili prelazne vlade jer ne znamo da li će možda biti većih incidenata od dosadašnjih. Pored toga što je najavio da će policija čuvati blokade izgleda će i SNS prostorije biti čuvane kako se ne bi šarale pa da ne bi došlo kao sinoć do prebijanja studenata. Opet ne znamo da li policija može baš svuda sprečiti neke napade i incidente jer Vučić je ukazao da je neka većinska strana sve besnija.

A ko mandatenr haha

1737367830-21221-1200x800.jpg

Vučić je večeras najavio biranje nove vlade ili izbore. Takodje je odbacio ideju prelazne vlade opozicije. To znači da su manje šanse za nove izbore ali ajde da imamo opcije novih izbora ili prelazne vlade jer ne znamo da li će možda biti većih incidenata od dosadašnjih. Pored toga što je najavio da će policija čuvati blokade izgleda će i SNS prostorije biti čuvane kako se ne bi šarale pa da ne bi došlo kao sinoć do prebijanja studenata. Opet ne znamo da li policija može baš svuda sprečiti neke napade i incidente jer Vučić je ukazao da je neka većinska strana sve besnija.
No pasaran! Gospodin Predsednik Aleksandar Vucic ce sacuvati mir, sigurnost, stabilan dinar i kompaktnu Srbiju.

Vučić će u narednom periodu da ispipava stpljenje studenata tako što će na sto da baca bezvredne karte. Te rekonstrukcija, te fejk izbori i slično... Dodavaće na kašičicu. Zato ne treba obraćati pažnju na to. Ako su ga studenti već uhvatili za muda, onda se ne pušta. Sledeća blokada treba biti kao da je ova na autokomandi bila samo zagrejavanje. I tako dok se ne dese neke prave promene, recimo prelazna vlada.

Ne na SPC već na određenog sveštenika koji je izjavio da su studenti u nekom drugom univerzumu. Evo upravo primera kako se pali masa. Od jedne izjave, ti napraviš priču kako čovek mrzi SPC, pa to nam rade već 12 godina, mislim da više ne prolazi ;)
Ništa ja ne pravim.. studentima i djacima je mjesto u školi ne u politici. I vrapci znaju da su zavedeni i da im je učinjena nedoknadiva šteta. Svi mi znamo da u tim godinama najmanje znamo o politici. Ko od njih neće doći u školu ako zna da će dobiti neopravdano i dobiti ukor za vladanje?
Dakle, nedvosmisleno da su zavedeni i da im je učinjena ogromna šteta jer jednom u životu se ima 15, 16, 17.. 20 godina.. umjesto da se obrazuju, uče ih kako da se medjusobno dijele, čak i mrze, prijete jedni drugima.. prozivaju one koji neće sa njima na ulicu.. zbilja, veoma žalosno.

Vučić će u narednom periodu da ispipava stpljenje studenata tako što će na sto da baca bezvredne karte. Te rekonstrukcija, te fejk izbori i slično... Dodavaće na kašičicu. Zato ne treba obraćati pažnju na to. Ako su ga studenti već uhvatili za muda, onda se ne pušta. Sledeća blokada treba biti kao da je ova na autokomandi bila samo zagrejavanje. I tako dok se ne dese neke prave promene, recimo prelazna vlada.
Iz Beča je u Beograd stigao novinar koji inače izveštava iz Ukrajine, mislim da je prošle god dobio nagradu za novinarstvo, njegova izjava je da Vučić gotov sudeći po dešavanjima. Danas su prvi put imali na njihovoj tv objektivnu emisiju o Srbiji i nazvali su ga diktator koji je prisvojio sve medije u Srbiji.

Srušilo mu se nebo na glavu, gotov je. Ne zna kako da izađe na kraj sa studentima, a za dva tjedna mu stižu sankcije za NIS. Onaj snimak Nemanje Šarovića kada padaju one vrećice sa sendvičima je nekakva simbolika pada režima. Šta god da napravi on je svoje odsvirao. Bilo bi mu najbolje da sjedne u avion i da zapali iz Srbije dok još može.

Ništa ja ne pravim.. studentima i djacima je mjesto u školi ne u politici. I vrapci znaju da su zavedeni i da im je učinjena nedoknadiva šteta. Svi mi znamo da u tim godinama najmanje znamo o politici. Ko od njih neće doći u školu ako zna da će dobiti neopravdano i dobiti ukor za vladanje?
Dakle, nedvosmisleno da su zavedeni i da im je učinjena ogromna šteta jer jednom u životu se ima 15, 16, 17.. 20 godina.. umjesto da se obrazuju, uče ih kako da se medjusobno dijele, čak i mrze, prozivaju one koji neće sa njima na ulicu.. zbilja, veoma žalosno.
:rotf:Daj tog jednog vrapca, sin me ne sluša, da mi oda tajnu kako ga premotati na neko drugo mišljenje

Iz Beča je u Beograd stigao novinar koji inače izveštava iz Ukrajine, mislim da je prošle god dobio nagradu za novinarstvo, njegova izjava je da Vučić gotov sudeći po dešavanjima. Danas su prvi put imali na njihovoj tv objektivnu emisiju o Srbiji i nazvali su ga diktator koji je prisvojio sve medije u Srbiji.
Hajde da pretpostavimo da je Vučić "gotov".. kako će i ko doći neko drugi na vlast? i na koji način? Ako ne dobije podrške odredjene većine, ništa od toga.
Šta onda? Staje skoro sve u Srbiji.. plate, penzije u kolapsu. Ko će biti kriv za to? Ako krenu socijalni nemiri (a neće ništa od ovoga) narod će znati ko je kriv, ne mora mu se "objašnjavati".

Da, složio bi se, sve ukazuje da je tako, nego mene je strah opozicije. Njihova nesposobnost je neograničena, da im daš kliker pokvarili bi ga, plaštim se da ne upropaste sve. Tamo su sujetni ljudi i klinci debili, kad budu osetili vlast izgubiće i to malo razuma koje nemaju. Da sam na Vučićevom mestu, kladio bi se na njih.

Back