STA OCEKUJETE OD SVOG DECKA-DEVOJKE DA BI STE GA VOLELI ONAKO OD SRCA?

ocheqjem.... cvecje, karte, pisma.......... ocheqjem da pere sudove..... da je raspolozhen da izadje uvek kad se meni izlazi, da posprema po malo po kucji, da nameshta krevet kad ja ustanem, da je jako dobar u sledecjim kvalifikacijama: lakiranje noktiju, lakiranje poda, odrazhavanje nameshtaja, odrzhavanje bashte, peglanje uopshteno, feniranje, farbanje, peglanje i uvijanje kose.... oceqjem da vrstan kuvar, yebach, doktor, da se razume u politiq, modu, gastronomiju, astrologiju i hekleraj..........
ocheqjem... veliko nasledstvo..... a ne to sam ja.... ocheqjem da on ne ocheqje moje nasledstvo........ ocheqjem da se oblachi po mom uqsu..... da uvek i u svemu bude prvi..... da uvek bude reprezentativan....... da ne bude sportista po sopstvenom izboru....... da mi ne protivurechi - osim, naravno, onda kada sam ja nervozna pa mi je potreban neko za svadju..... znachi ocheqjem da je uvek tu kad mi treba i da se uvek sam skloni kada mi ne treba....... :roll: to je ono... kao...... u kracjim crtama... razmislicju josh na temu....

Back