- Poruka
- 162
Sta ocekujete od Novog gradonacelnika Beograda Dragana Djilasa? da li ce izvrsiti svoja obecanja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[-Alfa i Omega-];7291861:Sta ocekujete od Novog gradonacelnika Beograda Dragana Djilasa? da li ce izvrsiti svoja obecanja?
ne ocekujem nista narocito , mozda da ga malo opere i ocisti ,kao i da zavrse tu obilaznicu i olaksaju tranzit kroz tj. oko grada ... ,gradjani Beograda verovatno imaju vecu listu zahteva i zelja .
Šta očekujete od novog gradonacelnika Beograda Dragana Djilasa?
Да изгради гранични прелаз између Београда и Земуна...
A gde ce onda pripasti Novi Beograd?![]()
A gde ce onda pripasti Novi Beograd?![]()
Od novog gradonacelnika se ocekuje. Da napravi i organizuje takve kriminalne i mafijaske grupe,da ce i sam Zemunski klan da im zavidi..
Od novog gradonacelnika se ocekuje. Da napravi i organizuje takve kriminalne i mafijaske grupe,da ce i sam Zemunski klan da im zavidi..
[-Alfa i Omega-];7291861:Sta ocekujete od Novog gradonacelnika Beograda Dragana Djilasa? da li ce izvrsiti svoja obecanja?
Milan Krkobabić
Mi, penzioneri, hoćemo da razgovaramo o programu, ali, pre svega, hoću da kažem da Javno pogrebno preduzeće, van svih pravila, mora da pripadne nama
da sebi zaradi koji dinar..siroma grdan..nema para ni za leba
e da..video sam neke poznate simbole na demonstracijama u vezi tibeta..neke stisnute pesnice..pitam se nije li nas "otpor" poceo da se globalizuje i bori za "ljudska prava i slobode" orobljenih tibetanaca?Pa normalno da ce sebi da zaradjuje koji dinar?
Kome bi trebalo da zaradjuje?
Kineskoj komunstickoj partiji ili pokretu za nezavisnost Tibeta?
koga boli uvo za tibetance?