mario80
Stara legenda
- Poruka
- 78.555
Što nebi ostao? Ako leči kao što govori jedino ovde može da radi.
Opserver na posmatranju
Opserver na posmatranju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nasla je dje ce...Sjedim danas sa jednom starijom ženom u bašti tržnog centra. Nismo se vidjele par gidina. Teški SNSD.
Pitam je za kćerke, u Njemačkoj kaze. Kuka, mala penzija. Ne vidja djecu, sve skupo.
Kažem joj ko je kriv. Odmahuje glavom. Nije. On nas čuva.
Od koga, pitam je ja. Od sviju.
Hajde!
Kradu li?
Ne kradu kaže. Laže ona opozicija.
Kako kćerke u Njemačkoj? Dobro, rade. Starija otišla u Tursku
puna usta hvale o eu , od nje i od tebe, mladja će u 8 mjesecu u Grčku. Unuci govore 3 jezika. Velike stanove imaju. Ja ih pitam što će im toliki stanovi. 3 psa, Bože sačuvaj. Zet opet kupio novo auto.
Ishvali se njima, samo tako.
Uze onaj svoj stari ceger, kaže otišlo pola penzije.
Zaboravih je pitati ko joj djecu čuva od neprijatelja u EU
Ja ću glavom naprijed, a ti kako hoćeš.![]()
Dobro je da si potegao to pitanje sa IQ.Za koji IQ je bila ta predstava sa parizerom ?
Mi kao ne znamo šta oni (ne) jedu ?
Od menze u skupštini, pa naviše,..
I manji je problem što narod treba da jede taj parizer, već što nas sve pravi budalama jer smo zaista budale kako smo glasali... a tek oni koji nisu glasali,..
i kad mi kažu: - A, ko će biti bolji od AV-a?
- Svaki koji je svestan, da će ubrzo biti smenjen i biti lustriran.
Nisi je pitala jel bi mogla tebe kako da ubaci preko veze u Njemačku?Sjedim danas sa jednom starijom ženom u bašti tržnog centra. Nismo se vidjele par gidina. Teški SNSD.
Pitam je za kćerke, u Njemačkoj kaze. Kuka, mala penzija. Ne vidja djecu, sve skupo.
Kažem joj ko je kriv. Odmahuje glavom. Nije. On nas čuva.
Od koga, pitam je ja. Od sviju.
Hajde!
Kradu li?
Ne kradu kaže. Laže ona opozicija.
Kako kćerke u Njemačkoj? Dobro, rade. Starija otišla u Tursku, mladja će u 8 mjesecu u Grčku. Unuci govore 3 jezika. Velike stanove imaju. Ja ih pitam što će im toliki stanovi. 3 psa, Bože sačuvaj. Zet opet kupio novo auto.
Ishvali se njima, samo tako.
Uze onaj svoj stari ceger, kaže otišlo pola penzije.
Zaboravih je pitati ko joj djecu čuva od neprijatelja u EU
Ja ću glavom naprijed, a ti kako hoćeš.![]()
Они обавезно једу сва три оброка кувана!Za koji IQ je bila ta predstava sa parizerom ?
Mi kao ne znamo šta oni (ne) jedu ?
Od menze u skupštini, pa naviše,..
I manji je problem što narod treba da jede taj parizer, već što nas sve pravi budalama jer smo zaista budale kako smo glasali... a tek oni koji nisu glasali,..
i kad mi kažu: - A, ko će biti bolji od AV-a?
- Svaki koji je svestan, da će ubrzo biti smenjen i biti lustriran.
Političari su ogledalo naroda.kao u vecerasnjoj utakmici izmedju francuske i spanije igrane u stutgartu... da ljudi normalno gledaju fudbal i normalno navijaju bez da se secaju ww2 ko je koga klao i kao kod nas se deru ko divljaci srbija i srpska jedna drzava, vratite nam kosovo lopovi, necete kopati, vucicu pe****...sve to imamo zahvaljujuci mongoloidima na vlasti.
zato ne mozemo biti normalni jer su oni nenormalni svi odreda.
Simo dušo, ja sam odgovorna i vrijedna osoba, koja se lako uklapa u tamošnji sistem, za razliku od tebe, koji podržavaš lopovluke svake vrste i imaš inteligenciju skupljača magle. Da ne govorim o tvom sortiranju ljudi po političkom i svakom drugom opredjeljenju, naciji, mjestu rodjenja i prebivalištu.Nisi je pitala jel bi mogla tebe kako da ubaci preko veze u Njemačku?
Njemačka vapi za takvom inteligencijom i stručnim kadrom.
Да ћаци постану ђаци? Нема шансе.Ja očekujem nekakvo čudo.
Шибицарио?Simo dušo, ja sam odgovorna i vrijedna osoba, koja se lako uklapa u tamošnji sistem, za razliku od tebe, koji podržavaš lopovluke svake vrste i imaš inteligenciju skupljača magle. Da ne govorim o tvom sortiranju ljudi po političkom i svakom drugom opredjeljenju, naciji, mjestu rodjenja i prebivalištu.
Laz, obmana, kradja, nepoštenje svih oblika se ne plaćaju tamo.
Sta bi ti radio tamo? Prodavao m..a za bubrege? Teško.
Dalje nisam čito.Simo dušo, ja sam odgovorna i vrijedna osoba
Dabogda te Vukan na listu stavio!Dalje nisam čito.![]()
Ovo je istina.Да ћаци постану ђаци? Нема шансе.![]()
Наћи ће се лека и за вас.Ovo je istina.
Naci da postanu caci nema sanse.ni.pod razno jer je bolest mentalna u .pitanju mozda u drugom.zivotu.
nije bitno sta pricas vec sta radis.Političari su ogledalo naroda.
Nema mi ništa gore,nego kad neko kaže političari nas posvađali.Čista laž.Ti isti političari su iz naroda,i pričaju ono što većina naroda želi čut.
Наћи ће се лека и за вас.
Гледај ове умилне "демократске"&"човекољубиве" фаце. То има само у "златном добу".
Pogledajte prilog 1738552
fali nesto na ps slici sto im non stop stoji u nazzii ćaci šaci