- Poruka
 - 19.177

Dan žalosti je prošao.
Botovi u punoj ofanzivi.

Botovi u punoj ofanzivi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lupetaš.Ništa.
Vučić će otići tiho, na nekim li-la izborima, na kojima će mu od stranih sila biti dano do znanja da mu je odzvonilo.
Utočište će naći u Rusiji, na svesrdnu žalost nekih 50% jurišnika s Krstarice.
Napisao bih 95%, ali čekam reakcije forumaša nakon što Putin, ili klika koja će ga nasljediti, organizira odlazak.
Tu će nekih pola od tih 50% na forumu ostalima pokušati objasniti kako je Putin zapravo oteo Vučića, kako bi ga otrovao.
Eto, tako to nekako vidim.
Ali nekako bi bilo lijepo da završi kod Putina.Lupetaš.
Može da završi samo u Londonu.
koji Rusi... on je ucenjen od strane MI6 ili radi za njih na štetu Srbije.

Prvo treba da se kazne odgovorni za pad nadstrešnice pa i Zoran Đajić.
To i ja slično napisao.Da se deca vrate na nastavu, a nastavnici zaglave neku robiju....
Ali nekako bi bilo lijepo da završi kod Putina.
Misliš da bi ga London izvukao da dođe stani-pani?
titova srbija, drzava po meri prostog obicnog covekaPrvo treba da se kazne odgovorni za pad nadstrešnice pa i Zoran Đajić.

kazes sami sebe teseBlokaderosi su toliko prsli juce jer očekivali novi vidovdan.sada sami sebe tese po mrezama.
Valjda nece neki da se samoubije![]()

elizabeth kubler ross...to je kod njega sad....4 faza-depresija...Он не може да победи на изборима и има две опције, ако протести наставе овим темпом и буду мирни, он ће изгубити, уз тензије пошто неће признати пораз, а ако протести буду радикалнији, онда ће изгубити убедљиво, неће признати пораз, али то ће саопштини из неке западне или источне рупе где се буде сакрио са златним полугама.

Kad vam propao dan d onda ide peglanje i cviljenje po mrezamakazes sami sebe tese
za razliku od vas koji sami sebe tesite u klonjari

po bergsonu u stvaralackoj evoluciji, a ovo je upravo to, moras imati donekle simpatije za nizi stalez.Kad vam propao dan d onda ide peglanje i cviljenje po mrezama
I sta ćete sada izmisliti?nemojte razočarati očekujemo novu zanimljivu laz od vas
Ботови који немају идентитет, као рецио ови на форуму које сам ставио на игнор, да та њихова септичка јама се не излива у мој интернет простор су небитни.Joj ne znam kome se više radujem dal vučiću koji ne može da se ukrca u blokirani avion i pobegne ili paravojnim formacijama koje ostaju i naravno botovima![]()
po bergsonu u stvaralackoj evoluciji, a ovo je upravo to, moras imati donekle simpatije za nizi stalez.

Održan je još jedan veći protest. Počeli su štrajkovi gladju. Hoće li biti izbora u skorije vreme ili opet slede samo protesti? Meni se čini da će biti samo protesti. Izbori će verovatno biti tek krajem 2026. Da se nekako saniraju posledice sankcija NIS-u i da se Vučić nada da će protesti biti sve manji do tada.
sta se mirnim protestom dobija?Надам се да ће бити мирних протеста и да ће разговор две стране отпочети.
sta se mirnim protestom dobija?
protest=blokada. to bas dobro doje coveku koji zuri na posao