Šta očekujete nakon protesta u narednom periodu?

Šta očekujete?

• Biće izbori za par meseci

glasova: 8 27,6%
  • Samo slede novi mirni protesti

glasova: 13 44,8%
  • Biće blokada i radikalizacije

glasova: 6 20,7%
  • Nešto drugačije nego pre

glasova: 2 6,9%

• Ukupno glasova
    29
Za ovh godinu dana shvatili su mnogi da je cela situacija zasnovana na:

Wishfull thinking

A to је формирање уверења на основу онога што неко жели, а не на доказима, стварности или рационалности. То укључује веровање да ће се мало вероватан догађај догодити зато што ви то желите, или потцењивање вероватноће негативног исхода јер не желите да то буде истина. Примери укључују мишљење да ћете изгубити 20 kila у првом месецу вежбања или веровање да ћете ускоро добити на лутрији.

ili da ce biti postenih izbora, ili ce doci neki benevolni da resavaju ovo brdo problema koje je primitivizam do sada sagradio.

Samo još nešto, ovo što rade i vlast i stranački aktivisti takozvane opozicije je po meni nešto najmonstruoznije što sada gledam i šta sam uopšte gledala do sada ovde.

Stvarati toliki privid mržnje i antagonizma među građanima koji se i sa ekrana i sa mreža preliva u realan život, mogu samo monstrumi i psihički oštećeni ljudi jer sve više prelazi u stvarnost.

To mi je pandan kretenlucima pozivanja na krvoproliće i građanski rat.
Ekstremno polarizovano društvo , kao nikada do sada.No, sa obzirom na situaciju i očekivano

Vlast se nada da će ovo biti sve manje, a neće. Biće sve gore po njih.

Oni su mislili da se ovog leta sve ispumpalo, kaf ono dođoše stotine hiljada u NS.

Mislim da se ništa neće ispumpati, ljudi toliko žele da ovi odu da opraštaju studentima i greške ako ih nalaze.

Vi nemate pojima koliki je revolt u narodu. Ovo i dalje tinja u svim gradovima. I pored toliko ljudi u ns i dalje je bilo još njih u bg na protestu. Studenti su ispitne rokove priveli kraju, sad slede nove akcije.

Vlast se nada da će ovo biti sve manje, a neće. Biće sve gore po njih.

Oni su mislili da se ovog leta sve ispumpalo, kaf ono dođoše stotine hiljada u NS.

Mislim da se ništa neće ispumpati, ljudi toliko žele da ovi odu da opraštaju studentima i greške ako ih nalaze.

Vi nemate pojima koliki je revolt u narodu. Ovo i dalje tinja u svim gradovima. I pored toliko ljudi u ns i dalje je bilo još njih u bg na protestu. Studenti su ispitne rokove priveli kraju, sad slede nove akcije.
I oni koji dođu nakon šizoja i njegove klike će biti isti. Nije problem u vlasti, nego u sistemu, a sistem je takav kakav jeste (nakaradan) iz X razloga. Srbi su politički nezreo narod. Onda javašluk, korupcija, nepotizam itd. su nam u genetskom kodu i tu nema ljeka. 400 godina bez države u tuđim imperijama je ostavilo debele posljedice.

I oni koji dođu nakon šizoja i njegove klike će biti isti. Nije problem u vlasti, nego u sistemu, a sistem je takav kakav jeste (nakaradan) iz X razloga. Srbi su politički nezreo narod. Onda javašluk, korupcija, nepotizam itd. su nam u genetskom kodu i tu nema ljeka. 400 godina bez države je ostavilo debele posljedice.
Ja sam ti rekla šta mislim o ljudima koji šire defetizam.

Back