Šta očekujete nakon protesta u narednom periodu?

Šta očekujete?

• Biće izbori za par meseci

glasova: 8 27,6%
  • Samo slede novi mirni protesti

glasova: 13 44,8%
  • Biće blokada i radikalizacije

glasova: 6 20,7%
  • Nešto drugačije nego pre

glasova: 2 6,9%

• Ukupno glasova
    29
Opozicioni politicari ne ulivaju poverenje svojom pojavom, s tim sto su naravno rektor i dekani jos gori od njih.
Da uzmemo za primer Nestorovica i Jovanovica kao desnicare, jasno je da za njih niko pametan ne moze da glasa jer deluju neozbiljno, iako im se ideologije na papiru ne razlikuju mnogo od vladajuce.
Lompar je formirao nešto, beše Srpski glas. I onda je rekao da neće da se kandiduje uopšte za bilo kakvu funkciju. Hoće samo da ide po podkastima i analizira. Pa nije onda morao da formira organizaciju. Samo da bude novi Cvijetin Milivojević. :lol:

Inače bez nekoga poput njega na predsedničkim nema šta da se traži a i na parlamentarnim ako im glavni čovek bude Djokić to nije mnogo drugačije od Ponoša i Saše Jankovića. Prozapadni čovek sa nula harizme.

Poslednja izmena:
Najpopularniji politicar u zemlji je Vucic. I on onakav, sav nikakav i jedan od najgorih persona u drzavi ima toliko ljudi iza sebe, a vi ne mozete da podrzite Mariniku ili Grbovica ili koga vec... I onda se kao pitamo kako on ima najvise pristalica...Pa normalno da ima kad su homogeni...
Ne morate da podrzavate, ali ih ne terajte od sebe..

A ovoga, desna ruka Đilasova, svašta je pričao za vlast

1762036645998.png

Da su nam

Mediji njesta odavno je poznato. Opet, svako ima izbor da gleda, ne gleda i da filtrira po svom iskustvu. Očigledno je da se pumpa obostrano i nemilice i očekivati je fizičke nasrtaje što smo već gledali. Pametnija strana će polako spuštati loptu. Propagandna mašinerija radi i to je importovano odnekud jer to ne radi niko badava. Srbija je na takvom mestu da je vidlhiva svima. Odavno sam napisao da je za ovakve organizacije potrebna ogromna logistika i pare. Dolaze odnekud svakoj strani. Kad se dodirneš toga, odmah budeš okvalifikovan kao bot, ćaci i slične gluposti. Odmah si svrstan na suprotnu stranu. Hteli bi da oduzmu svima pravo da misle. Jbt, ko u matrixu. Otkud takva potreba za kontrolim? Bolesno.

Kad emocije prevladaju ne pomaže iskustvo.

Od ove tragedije do marta, ja lično sam se raspadala po svim šavovima.
Svesna sam da se tu akomuliralo sve nezadovoljstvo proteklih n-ti godina gde ništa nije valjalo i to isto jeste činjenica ali i pored iskustva koje imam jednostavno nisam bila u stanju da se otklonim od ovih događaja.

Već sam pisala i na konto toga i doživela omalovažavajuće komentare od pojedinih ovde, da sam tih par meseci isplakala sve suze sveta, da me duboko ganuo taj entuzijazam te dece tada, doživela da se ponovo ponadam i...balon se izdduvao kad se sve posložilo i ogolelo.
Moj lični doživljaj svega ovoga.

Razum je ponovo tu i ništa nije onako kako pokušavaju da prikažu, sada već na silu.
Obe strane.
Kako god sebe nazivali.

Ako treba i mora da zazmurimo na svoje razlike onda je trebalo sve opozicionare prihvatiri, svako od njih nesro donosi, to bi ih zblizilo u vecu grupu i pokazalo da treba da ostavimo razlike po strani...Ali ne, oni su proterani i sad je narod ostao na cedilu..Nemocan, naspram vlasti....To je ta posledica....

Kad emocije prevladaju ne pomaže iskustvo.

Od ove tragedije do marta, ja lično sam se raspadala po svim šavovima.
Svesna sam da se tu akomuliralo sve nezadovoljstvo proteklih n-ti godina gde ništa nije valjalo i to isto jeste činjenica ali i pored iskustva koje imam jednostavno nisam bila u stanju da se otklonim od ovih događaja.

Već sam pisala i na konto toga i doživela omalovažavajuće komentare od pojedinih ovde, da sam tih par meseci isplakala sve suze sveta, da me duboko ganuo taj entuzijazam te dece tada, doživela da se ponovo ponadam i...balon se izdduvao kad se sve posložilo i ogolelo.
Moj lični doživljaj svega ovoga.

Razum je ponovo tu i ništa nije onako kako pokušavaju da prikažu, sada već na silu.
Obe strane.
Kako god sebe nazivali.
Još akobse vremenom pokaže tačno da je neko medijski i politički manipulisao nesrećom...
Čitava jedna generacija će biti sjebana do koske.

Ako treba i mora da zazmurimo na svoje razlike onda je trebalo sve opozicionare prihvatiri, svako od njih nesro donosi, to bi ih zblizilo u vecu grupu i pokazalo da treba da ostavimo razlike po strani...Ali ne, oni su proterani i sad je narod ostao na cedilu..Nemocan, naspram vlasti....To je ta posledica....

Bolje da je narod sam nego da im se prišljamče neki novi Šutanovac, Vesić, Šapić, Čomićka, Trivanka, Bakarec, Jovanov, Bulatović, Milica Zavetnica, Mali, Zorana Mihajlović, Ničić iz Zaječara ...

Ko god je protiv vlasti trenutno treba da bude prihvacen, uvek ima tih sto se menjaju, ne treba zbog njih se ogradjivati od politicara, vec ih sve prihvatiti, neka ih na gomili, to bi donelo i vecu podrsku naroda, ubedjen sam...A i snazniju opoziciju...

Narod koji je opoziciono raspoložen zna za koga će da glasa. Opozicija može samo BEZUSLOVNO da podrži studente kao DS i kreni promeni (mada su i oni sumnjivi) ili da nestanu sa scene što će se desiti svima koji nastave da mute vodu

Narod treba da ojaca opozicione politicare i onda ce to ici u oba pravca... A ne "svi su oni isti", sto ovde ide kao skrivena parola...
Treba da skinemo vlast po svaku cenu, a ovamo pricamo kako su svi oni isti...To je kontradiktornost protesta..

Svi će oni proći kao Vuk Jeremić, ako se još uvek sećaš ko je taj lik

Eto nema ga više, zaboravljen, nema mu ni stranke, ostala je nula, vakuum

Tako će proći svi koji ne shvate gde im je mesto i šta treba da rade

Realno kod nas se politička scena sporo menja. Nakon svakih izbora partije su trebali da vode neki novi likovi. A ne ono izgubio sam ove izbore al sledeće dobijam, gledaj sad. :lol:

Ovo važi za ekipu Đilasa, Marinike, Nedavitelja BG, Ćute, Boška, Radule, Miloša, Nestora. Onaj Savo još ima neke šanse al ako bude na klupi jedno vreme.

Svakako će studentska lista privući većinu tog glasačkog tela i mnogi od tih likova neće videti cenzus.

Narod nikako ne sme da zaboravi sve lopove i ubice u poslednjih 30+ godina :mafijas:

Pogledajte prilog 1810469
Na strani opozicije, a medju ljudima koji protestuju ima takodje raznih karaktera, ima i slina i lopova i krvoloka, ali ja i dalje ostajem na toj strani, zazmurim na to i ostanem zbog visih ciljeva..I naravno da nisam za to da se otera bilo koji opozicioni politicar sa protesta. Svako od njih nesto donosi, ima neke svoje pristalice, sve izgleda glomaznije i uboitije. Razlike se ostavljaju po strani, visi cilj je u pitanju...

Back