Šta očekujete nakon protesta u narednom periodu?

Šta očekujete?

• Biće izbori za par meseci

glasova: 8 27,6%
  • Samo slede novi mirni protesti

glasova: 13 44,8%
  • Biće blokada i radikalizacije

glasova: 6 20,7%
  • Nešto drugačije nego pre

glasova: 2 6,9%

• Ukupno glasova
    29

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
92.686
Održan je još jedan veći protest. Počeli su štrajkovi gladju. Hoće li biti izbora u skorije vreme ili opet slede samo protesti? Meni se čini da će biti samo protesti. Izbori će verovatno biti tek krajem 2026. Da se nekako saniraju posledice sankcija NIS-u i da se Vučić nada da će protesti biti sve manji do tada.

Poslednja izmena:
. Počeli su štrajkovi gladju.
госпођа хрка

власт ће покушати сигурно да њу некако умири, јер ће њен штрајк сигурно попримити пажњу народа...

можда то допринесе нечему...

ови огромни скупови су само раѕводњавање енергије

требало је то искористити

Održan je još jedan veći protest. Počeli su štrajkovi gladju. Hoće li biti izbora u skorije vreme ili opet slede samo protesti? Meni se čini da će biti samo protesti. Izbori će verovatno biti tek krajem 2026. Da se nekako saniraju posledice sankcija NIS-u i da se Vučić nada da će protesti biti sve manji do tada.
Svakoj muci dođe kraj, a situacija je strašna. Ja se samo pitam i sladim šta će pričati ljudi koji su ovo podržavali. I nadam se da će dosad nezainteresovan narod pokazati da nije nezainteresovan , na izborima.

u ćacilendu je strajk mozgova.

Sta ocekujemo? Da k.e.njaci i dalje nastave samo to sto i umeju da rade i po cemu su dobili nadimak.
Ocekivanja od protesta su bila ogromna, najvise u martu, pa junu, evo i sad, i uvek corak i uvek sve manji nivo ocekivanja... to se zove zloupotrena naridne volhe i zelje, svaki put kad ga tako izradis na kraju ce ti sve manje verovati.

Na kraju ce se svi vratiti onome od cega zive, studenti blokaderi ce zavrsiti studije, oni pametniji i sa pravim skolama ce zapaliti napolje, oni sa ne tako vrednim skolama ce se zaposliti u drzavnoj administraciji i leci na rudu, ostali blokaderi ce nastaviti da rade svoje poslove, motace kablove, svercovari kackavalj iz austrijskog Lidla, strajkovati u skolama i vrticima... a profesionalni politicari ce nastaviti proteste i blokade, od toga uostalom i zive.

A AV? On ce vremenom otici, niko nije vladao vecito, i njegova ce dogoreti do kraja. Ali ocito od ovakvih pokusaja nece, pre ce pasti zbog ekonomskog pada i reakcije na to, verovatno i pod pritiskom EU.

госпођа хрка

власт ће покушати сигурно да њу некако умири, јер ће њен штрајк сигурно попримити пажњу народа...

можда то допринесе нечему...

ови огромни скупови су само раѕводњавање енергије

требало је то искористити

Iskoristiti, kako?

Back