Šta obuti uz kaput?

http://1.***************/-Kj-8I1EWyTE/TjFZc1euKrI/AAAAAAAAAAA/erFJWcQIOe8/s1600/Slim-Fit%2B-%2BSkinny%2Bleather%2BPant%2Bwith%2Bshirt%2C%2Btrench%2Bcoat%2Band%2Blace-up%2Bshoes.%2BFashion%2Bfor%2Bmen.%2BSpring%2BSummer%2B2011%2B-%2B3.1%2BPhillip%2BLim.JPG or
2011-New-Fashion-Men-s-Leahter-Ankle-boots-Men-s-Casual-Comfort-Shoes-Athletic-Shoes.jpg
or
12.jpg

Reci mi jos, sto se tice donjeg dela, jel se uz njega nose samo pantalone, farmerice, sta jos dolazi u obzir?Ja sad prvi put u zivotu kupio kaput, pa moram tako da pitam. :D
Možeš šta god hoćeš, ali su šanse da ti to prođe male. Evo ovaj tip u filmu nosi šorts sa nekim havajskim uzorkom, ugg čizme i kaput, vrlo nonšalantna kombinacija... koja stoji jednom u 1000 muškaraca. Mislim da js psić odličan modni detalj, i da treba biti visok bar 190cm i imati bar 100 kg. :)
Jason-as-Sydney-in-I-Love-You-Man-jason-segel-8627037-1694-1120.jpg

Poslednja izmena:
Haha, duhoviti ste jako. :D Verujem da bi mogla i trenerka da prodje (ne pamucna) jer je u sportskom fazonu, a do kolena mi ide, tako da se ne vidi puno?

Mogla bi, izgledaćeš kao kombinacija klošara, narkomana i sitnog dilera sa periferije Pariza. Sve zavisi u kom filmu želiš da budeš.
Bilo bi stvarno glupo da nosiš kaput sa pantalonama i zumbanim cipelama, to je tako miroljubivo, konzervativno i prevaziđeno.

Back