Interesuje me koja obuća ide dobro uz kaput, da li su to cipele, patike, neke finije patike cipele-patike?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa svasta ti ne znas mozda...елегантне патикенисам знала да то постоји
u pitanju je muskarac drugariceMeni je sve osim cizmi sa kaputom bezveze. Ako je sa kapuljacom mogu cizme sa malom punom petom za svaki dan. Sva ravna obuca sa kaputom skracuje noge.
...елегантне патикенисам знала да то постоји
ako je takav i jos ima kapuljacu najbolji izbor su ti neke patike, ne sportske naravno, vec neke koje imaju momenat elegantnog
Možeš šta god hoćeš, ali su šanse da ti to prođe male. Evo ovaj tip u filmu nosi šorts sa nekim havajskim uzorkom, ugg čizme i kaput, vrlo nonšalantna kombinacija... koja stoji jednom u 1000 muškaraca. Mislim da js psić odličan modni detalj, i da treba biti visok bar 190cm i imati bar 100 kg.Reci mi jos, sto se tice donjeg dela, jel se uz njega nose samo pantalone, farmerice, sta jos dolazi u obzir?Ja sad prvi put u zivotu kupio kaput, pa moram tako da pitam.![]()
muško u helankama.. da se ne lažemo, čak i baletani izgledaju gej u tome, a oni moraju to da noseili ne moraju, al' to je sad nebitno
![]()
бежи бре нисам стварно мислила![]()
ne, drugar, trenerka stvarno ne bi mogla, nego fine opustene farmerke, pantalone, crne, sive, kakve hoces i sl...Haha, duhoviti ste jako.Verujem da bi mogla i trenerka da prodje (ne pamucna) jer je u sportskom fazonu, a do kolena mi ide, tako da se ne vidi puno?
Haha, duhoviti ste jako.Verujem da bi mogla i trenerka da prodje (ne pamucna) jer je u sportskom fazonu, a do kolena mi ide, tako da se ne vidi puno?