Šta obići u okolini Temišvara?

• Začetnik teme Začetnik teme Holy1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E,bas ti hvala,sad mi je lakse.🙂
Odstampacu ovo uputstvo za drugi put.😂
tc zaista jeste kao lavirint, ak ose dobro secam on sesastoji iz dva dela i treba ti ceo dan u njemu da ga dobro upoznas za snalazenje..ja sam imao neke reperne tacke preko kojih sam se snalazio a taj ulaz i izlaz preko terase ti je najsigurniji..ides utabanim stazama i nema problema.. restorane ces uvek naci :D

Koliko vidim Temisvar je na oko 2,5h od Beograda a kakvo je stanje na granicama?
Da li je slicna situacija kao sa Madjarskom?
kad sam ja isao a to je bilo onih par dana slobodnih oko prvog maja prelaz je bio slobodan, nigde nikog, ali mozda sam imao srece..i vracanje nije bilo problematicno..ne duze od desetak minuta...nije kao na kelebiji gde cekas i sat vremena da se vratis u srbiju.

Inace cula sam za mesto Buzias u blizini Temisvara. Iskreno ne znam da li vredi otici tamo, meni na slikama lici malo na Palic sa ovim parkom.

getimage.ashx

ali spremi sitne evre za vinejtu ako je ne kupis online..zamalo da imam problem.. sva sreca da smo skupili zaostale lee od prethodnih putovanja za vinjetu jer je bio problem oko kusura
ako se dobro secam, vinejta kosta 3 evra i nema sitno da ti vrati kusur u evrima a ne moze u leima, cena vinejte u leima je valjda bilo oko 15 lea..tako nesto..zaboravio sam ali zamalo da imamo problem oko toga.

tc zaista jeste kao lavirint, ak ose dobro secam on sesastoji iz dva dela i treba ti ceo dan u njemu da ga dobro upoznas za snalazenje..ja sam imao neke reperne tacke preko kojih sam se snalazio a taj ulaz i izlaz preko terase ti je najsigurniji..ides utabanim stazama i nema problema.. restorane ces uvek naci :D
Bila sam u mnogo vecim trznim centrima,ali ovaj je stvarno fenomen.🙂
Kao da si u crtanom filmu i ides u krug,a nigdje izlaza.😃

Back