Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
tc zaista jeste kao lavirint, ak ose dobro secam on sesastoji iz dva dela i treba ti ceo dan u njemu da ga dobro upoznas za snalazenje..ja sam imao neke reperne tacke preko kojih sam se snalazio a taj ulaz i izlaz preko terase ti je najsigurniji..ides utabanim stazama i nema problema.. restorane ces uvek naci
kad sam ja isao a to je bilo onih par dana slobodnih oko prvog maja prelaz je bio slobodan, nigde nikog, ali mozda sam imao srece..i vracanje nije bilo problematicno..ne duze od desetak minuta...nije kao na kelebiji gde cekas i sat vremena da se vratis u srbiju.
ali spremi sitne evre za vinejtu ako je ne kupis online..zamalo da imam problem.. sva sreca da smo skupili zaostale lee od prethodnih putovanja za vinjetu jer je bio problem oko kusura
ako se dobro secam, vinejta kosta 3 evra i nema sitno da ti vrati kusur u evrima a ne moze u leima, cena vinejte u leima je valjda bilo oko 15 lea..tako nesto..zaboravio sam ali zamalo da imamo problem oko toga.
ne znam nisam bio..ja sam tamo bio u par navrata na jednodnevnim izletima, tek planiram da spavam tamo i obidjem i okolinu i posle se uputim ka dvorcu vlada tepesa.
tc zaista jeste kao lavirint, ak ose dobro secam on sesastoji iz dva dela i treba ti ceo dan u njemu da ga dobro upoznas za snalazenje..ja sam imao neke reperne tacke preko kojih sam se snalazio a taj ulaz i izlaz preko terase ti je najsigurniji..ides utabanim stazama i nema problema.. restorane ces uvek naci