- Poruka
- 131.065
zato za njega i treba vise dana.ako hoces lepo da ga obidjes..Nismo isli dalje od centra.
ja ove godine planiram i da idem sa spavanjem tamo i onda dalje ka drakulinom dvorcu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato za njega i treba vise dana.ako hoces lepo da ga obidjes..Nismo isli dalje od centra.
tc zaista jeste kao lavirint, ak ose dobro secam on sesastoji iz dva dela i treba ti ceo dan u njemu da ga dobro upoznas za snalazenje..ja sam imao neke reperne tacke preko kojih sam se snalazio a taj ulaz i izlaz preko terase ti je najsigurniji..ides utabanim stazama i nema problema.. restorane ces uvek naciE,bas ti hvala,sad mi je lakse.
Odstampacu ovo uputstvo za drugi put.![]()
kad sam ja isao a to je bilo onih par dana slobodnih oko prvog maja prelaz je bio slobodan, nigde nikog, ali mozda sam imao srece..i vracanje nije bilo problematicno..ne duze od desetak minuta...nije kao na kelebiji gde cekas i sat vremena da se vratis u srbiju.Koliko vidim Temisvar je na oko 2,5h od Beograda a kakvo je stanje na granicama?
Da li je slicna situacija kao sa Madjarskom?
ne znam nisam bio..ja sam tamo bio u par navrata na jednodnevnim izletima, tek planiram da spavam tamo i obidjem i okolinu i posle se uputim ka dvorcu vlada tepesa.Inace cula sam za mesto Buzias u blizini Temisvara. Iskreno ne znam da li vredi otici tamo, meni na slikama lici malo na Palic sa ovim parkom.
![]()
Bila sam u mnogo vecim trznim centrima,ali ovaj je stvarno fenomen.tc zaista jeste kao lavirint, ak ose dobro secam on sesastoji iz dva dela i treba ti ceo dan u njemu da ga dobro upoznas za snalazenje..ja sam imao neke reperne tacke preko kojih sam se snalazio a taj ulaz i izlaz preko terase ti je najsigurniji..ides utabanim stazama i nema problema.. restorane ces uvek naci![]()
Ne daju ti da izadjesNismo isli dalje od centra.
Ma ne, isla bi ona i po gradu svuda, nego dok je nasla izlaz iz tc.Ne daju ti da izadjes![]()
E,bas nije tako bilo.Ma ne, isla bi ona i po gradu svuda, nego dok je nasla izlaz iz tc.![]()