Šta numerologija govori o vama?

Plavooki Treptač

Ne pušim, ne pijem, imam dobra primanja
VIP
Poruka
96.242
tyu.jpg

Numerologija
Drevna praksa sa iznenađujućom savremenom relevantnošću, nudi jedinstvenu perspektivu na otkrivanje životnih misterija. Predlaže da su brojevi živopisni kodovi ugrađeni u nečiji datum rođenja, ime, pa čak i reči koje neko izgovori. Dešifrovanjem ovih kodova dobijate uvid u svoje snage, izazove i potencijal, osvetljavajući lične pejzaže koji su nekada bili dvosmisleni.
Postoji šest važnih brojeva u numerološkom portretu ili numerološkoj tabeli. Oni su tvoji:
  1. NAGON DUŠE - Unutrašnje želje, ono što čini tvoju dušu srećnom.
  2. BROJ LIČNOSTI - Aspekti vašeg karaktera koje pokazujete drugima.
  3. BROJ SNAGE - Snage vašeg karaktera.
  4. BROJ ROĐENDANA - Kako te drugi vide na prvi pogled.
  5. BROJ ŽIVOTNOG PUTA - Put kojim morate ići u životu; vaš identitet i srž onoga što jeste.
  6. BROJ STAVA - Stav prema životu.

Pogledajmo malo bliže...

Poslednja izmena:
Počnimo od računanja našeg broja (broj životnog puta). Treba sabrati sve cifre iz datuma rođenja i svesti na jednocifren broj. Detaljnije uputstvo ovde

Zbir koji se završava na 11, 22 ili 33 se računa kao posebna kategorija - Master brojevi. Mogu se takođe smatrati i kao osnovni broj a i kao zbir. Recimo 22 je i 2 ali i 4.

Osnovne karakteristike za svaki broj (klikni na link za više informacija)

Poslednja izmena:
Zanimljivo je da je na lokacijjama gde živim prečesto bio br 58, koji se pretvara u 13 kad ih saberemo, pa još jednom.
Moj br. je 4. Datum mog rođenja se takođe svodi na br. 4.
2 mi je možda još važan, ali nemam baš nijedan nepar koji mi zaokuplja pažnju.
Sve je par, uvek par.
par se računa u žensku energiju a nepar u mušku

par se računa u žensku energiju a nepar u mušku
Br. 58 me prati... bukvalno sam prešla pola sveta da bih živela u ulici koja je 58, a moja je kuća od detinjstva je takođe br. 58. Numerologijom ne kanim da se bavim, ali ima tu nešto. Zgrada u kojoj mi je bio značajan tip-bila je pod brojem 58, sve nezavisno od mog izbora. Vozila u koja sam ulazila... svode se takođe prečesto na 4-kad uopšte obratim pažnju,. većinom ne obraćam.

Ja sam mislila da je broj pet vezan za planetu Merkur i da je glavno oružje petica REČ (što pisana, što izrečena)
U smislu dodeljivanja brojeva planetama, da. Ali, to je samo delimična reprezentacija u numerologiji.

Broj 1: Sunce; Broj 2: Mesec; Broj 3: Jupiter; Broj 4: Uran (takođe Rahu - glava zmaja, severni čvor) ; Broj 5: Merkur
Broj 6: Venera; Broj 7: Planeta senke (Ketu - Rep zmaja, južni čvor); Broj 8: Saturn i Broj 9: Mars.

Broj dva
Broj 2 se odnosi na viđenje "drugog". Predstavlja saradnju, uslugu i harmoniju. Broj 2 predstavlja partnerstvo i pronalaženje balansa za saradnju sa drugim. Dva je najintuitivniji od svih jednocifrenih brojeva i ima snažnu moć zapažanja.

Ključne reči: ravnoteža, partnerstvo, dualnost

Broj tri
Broj 3 je pun kreativnog izražavanja, kako pismenog tako i verbalnog. Tri je kreativni impuls i puna je entuzijazma i humora. Poput deteta ispunjenog potencijalom i nadom, trojka inkubira ideju pre nego što bude spremna da se u potpunosti rodi.

Ključne reči: Kreativnost, grupe, rast.

Back