sta nositi uz teksas kosulju?

Plavo uz narandžasto je kao roze uz crveno, nadam se da se zajebavaš, a ne misliš ozbiljno.
Cenim da se zeza, ko uopste i ima narandzaste pantalone.

A bez zezanja, meni je stvarno prelepo to nonshalantno odevanje plave dzins kosulje i platnenih pantalona koje bi trebalo da budu bele ili bez, cak
moze i neka vrsta farmerki.
Kosulja mora nonshalantno preko pantalona, ne nekakvo utezanje.

Sta mu fali?

camisas_jeans_masculinas_ft08.jpg

imam u subotu 18ti rodjendan i kupio sam kosulju teksas sad ne znam kakve pantalone ili farke idu uz ovu kosulju...ako moze pomoc?

pravi odgovor od mene bi se sveo na filozofiranje od pola stranice posto niti poznajem tebe niti znam kako izgledas, a sve je do finesa i karaktera(vizuelnog) coveka.

sto ne bi bio u bermudama, ravnih nogavica, bez dzepova sa strane, ako volis sareno, zanimljivih ima ili jednobojne.
ne mogu da ti preporucim dizajnerske marke jer ne znam koliko novca zelis da odvojis za to.
sam jeans je dosadan, uostalom, ako tebi to treba, ela!

i da, SRECAN RODJENDAN !!! :)

- - - - - - - - - -

ako mislis na ovu subotu od juce onda vec kasno, tja!

EVo , sako je plav, nije kosulja, ali kombinacija boja se vidi

250da36e65e96d24b50765acf532bd76.jpg

Ima Gospodin Plutino i manje avangardne kombinacije sa mnogo više stila , ali mu se mora priznati da ima hrabrosti da ponese nešto ovako :lol:

Što se tiče teksas košulje, ako ne želimo redneck izgled najbolje je izbeći farmerke i nositi neke smeđe ili oker sportske pantalone. Iako ovo nije klasična teksas košulja može da se vidi kako to otprilike treba da izgleda . Možda bi srećnije rešenje bilo da nije zavrnuo pantalone, ali su cipele izvrsne pa opraštamo :)

tumblr_n8trt1dAgF1qc1ogno1_1280.jpg

Poslednja izmena:

Back