олга96
Iskusan
- Poruka
- 5.422
то златно и сребрно за певаљке а ово браон-црно ко за неког деду удовца 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam davno odustao od ove smesne diskusije ili sta je,pa necu se kucati samo sa metlom na vestic.
u danasnje vreme je braon i sivo je zamenilo crno i jos neke boje koje su proizasle iz braon boje koje ne moraju biti u tonu.
neka ovi kvazi strucnjaci izuzev slatke metle na vestici pogledaju strane mog omiljenog kreatora i sto je neko rekao pederskog ralph lauren pa ce videti sta ide sa cim i da li ide po njihovom misljenju.
mada verovatno vi znate vise i od kreatora!
hah pa naravno da znamo vise od kreatora..vecina ljudi ima vise ukusa od njih...cast pojedincima,ali da modu potpuno diktiraju kreatori ti bi sad isao u zutom plasticnom mantilu a cura pored tebe sa sesirom od banana i necega sto lici na mrtvu macku na glavi.... eto to je recimo upecatljiva kreacija sa milanskog fashion weeka...pa cisto sumnjam da ce neko to nositi.
uz sive cipele je najbolje nositi brkove.mislim da je to dobitna kombinacija.mislim da ce se unikatna sloziti kao kolega strucnjak za modu