sta nositi uz sive muske cipele

danas imas da kupis odevnu stvar ili obucu bas sa tim "zabranjenim" kombinacijama
meni licno moze od svega toga da prodje braon i crno, al ove ostale ne idu mi nikako

a sto se pevaljki tice na zalost nije ograniceno samo na grand, puni izlozi poslednjih godina zlatno srebrnih kombinacija, roze crveno, sareno sa sarenim
pa cak se i burme prave u toj kombinaciji (ne od srebra nego od belog zlata ali poenta je da lici)

isto kao sto vazi pravilo da se ne mesa vise od dve nijanse jedne iste boje ali danas ni to vise ne vazi, meni je to ruzno, al dobro ima nas razni

bitno je da imamo slobodu pa nek nosi ko sta oce

ja sam davno odustao od ove smesne diskusije ili sta je,pa necu se kucati samo sa metlom na vestic.
u danasnje vreme je braon i sivo je zamenilo crno i jos neke boje koje su proizasle iz braon boje koje ne moraju biti u tonu.
neka ovi kvazi strucnjaci izuzev slatke metle na vestici pogledaju strane mog omiljenog kreatora i sto je neko rekao pederskog ralph lauren pa ce videti sta ide sa cim i da li ide po njihovom misljenju.
mada verovatno vi znate vise i od kreatora!

hah pa naravno da znamo vise od kreatora..vecina ljudi ima vise ukusa od njih...cast pojedincima,ali da modu potpuno diktiraju kreatori ti bi sad isao u zutom plasticnom mantilu a cura pored tebe sa sesirom od banana i necega sto lici na mrtvu macku na glavi.... eto to je recimo upecatljiva kreacija sa milanskog fashion weeka...pa cisto sumnjam da ce neko to nositi.

ja sam davno odustao od ove smesne diskusije ili sta je,pa necu se kucati samo sa metlom na vestic.
u danasnje vreme je braon i sivo je zamenilo crno i jos neke boje koje su proizasle iz braon boje koje ne moraju biti u tonu.
neka ovi kvazi strucnjaci izuzev slatke metle na vestici pogledaju strane mog omiljenog kreatora i sto je neko rekao pederskog ralph lauren pa ce videti sta ide sa cim i da li ide po njihovom misljenju.
mada verovatno vi znate vise i od kreatora!

само кад си ми ти стручњак :hahaha:

meni je ralph lauren vrh.
njega u sustini svi kopiraju,kod nas zara a napolju skoro svi pocevsi od benetona.
on je sve uklopio u kremu kao npr one njegove planinarske cizme kao duboke brodarice da se nose sa kariranim kosuljama i dzemperima preko.
sta reci vise,sve je na svom mestu a nista prenaglaseno.

hah pa naravno da znamo vise od kreatora..vecina ljudi ima vise ukusa od njih...cast pojedincima,ali da modu potpuno diktiraju kreatori ti bi sad isao u zutom plasticnom mantilu a cura pored tebe sa sesirom od banana i necega sto lici na mrtvu macku na glavi.... eto to je recimo upecatljiva kreacija sa milanskog fashion weeka...pa cisto sumnjam da ce neko to nositi.

:manikir: a cipele uz zuti mantil? P.S. Sivo + zuto = ok.

Imam sive cipele. Mozes ih kombinovati u dosta crno-sivo-belih varijanti:

1) sivo odelo u kombinaciji sa crnom ili belom kosuljom (naravno kais obavezno u sivoj boji)
2) taman ili svetao teksas - farmerke u kombinaciji sa obicnom sivom ili belom, pamucnom majicom
3) taman ili svetao teksas - farmerke u kombinaciji sa belom kosuljom (ukoliko je kosulja uvucena, obavezno kais u sivoj boji)
4) naravno sve kombinacije sa sivom garderobom, ali bez preterivanja u sivilu

ako ti je ralph vrh, onda ih nosi ovako.. :think:

20110810143817.JPG
BA3F153C.jpg

Back