vukasinami
Početnik
- Poruka
- 36
ako mi mozete sugerisati kojesve kombinacije mogu pocev od pantalona i farki pa do gornjeg dela odece/
hvala
hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izvini ana belle,ali ova kombinacija mi ne odgovara,pa nismo u 90-tim da pogadjam istu boju cipela i gornjeg dela,a ne daj boze ako si mislila na pantalone!
za gunfightera a kad se to nosilo,molim te!
ako ne znas sivo je neutralna boja i ide uz sve,bolje ti je obuci se jer izgleda da ti se svidja,a ne ovako!
za gunfightera a kad se to nosilo,molim te!
ako ne znas sivo je neutralna boja i ide uz sve,bolje ti je obuci se jer izgleda da ti se svidja,a ne ovako!
ko te to slagao ??? sivo je neutralna boja ali na ZIDU na nogama i ne bas...
stavi slicicu tih cipela pa da ti predlozimo nesto lepo![]()
gde ja naletih na vas dvoje,stvarno nemate pojma ali svi su strucnjaci u srbiji.
jos jednom hvala dragoj metli na vestici ciji sam istomisljenik.
Ni sa tamno plavom nije najsrecnija kombinacija. Osim ako su hlace kao i cipele, a samo kosulja plava. Onda bi moglo proci ako potrefis nijanse.
bas lep zakljucak,danas sve uglavnom ide.
ali kad smo kod crvene i roze po pravilu te dve boje zaista idu ali meni licno se ne svidja jer ipak je lepse da se napravi neki kontrast.
pa kad nece vule da postavi sliku
bas lep zakljucak,danas sve uglavnom ide.
ali kad smo kod crvene i roze po pravilu te dve boje zaista idu ali meni licno se ne svidja jer ipak je lepse da se napravi neki kontrast.