Занима ме коју обућу најчешће носите и због чега?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto te zanima?Занима ме коју обућу најчешће носите и због чега?
веробатно због џинзимблука...zasto te zanima?
Претпостављам да 99% мушкараца носи патике 365 дана у години,па сам хтео да се уверим.zasto te zanima?
Брате рећу ти само једну реченицу, цитираћу веома једног мудрог чобека...Претпостављам да 99% мушкараца носи патике 365 дана у години,па сам хтео да се уверим.
Fila patike, ne znam udobne su mi. Zimi kanađanke..Занима ме коју обућу најчешће носите и због чега?
zasto te zanima?
Ja klompe nosim u sobi!Patike kad god mogu.I ne vezujem pertle uopste.Uvek su uvucene unutra.Kada idem da lozim vatru,nosim klompe do podruma,jer ne moram da se saginjem da bi ih obuo,zbog problema sa kicmom.
Čim odaš svoj broj cipela, odmah si se doxxovao barem 10%.али бре личне податке не дам !![]()
@Обилић Зашто мислите да је ово лично питање?Зашто тако?Не сматрам да је ово лично питање.Вама сигурно нећу ништа одати.
@Обилић Зашто мислите да је ово лично питање?
У праву сте.Ја ово питање нисам доживео као лично,само ме је занимало пошто имам утисак да велика већина мушкараца стално носи патике.Одговорио бих ти детаљније, али нисам на компу, бодем по овом екрану ...
Ти мислиш да си прва која поставља такво питање ?
Вараш се !
Јуче је неко питао где сте служили војску,
прекјуче јесте ли у браку,
дан пре тога колико вам је остало до пензије.
Кад томе додам и колико човек у доказивању неког свог става
потеже аргументе из сопственог искуства
онда је очигледно да ће се једног тренутка осетити наг ...
То је сасвим у реду.ako izlazim sluzbeno...cipele odelo , kravata i td..ono drugo vreme samo patike no ne i trenirke..
Шта су кроксице?Kroksice, ludo udobne
Uglavnom patike, kad je bas hladno nepromocive termo cipele, cipele ponekad. Papuce na plazi i po kuci.Занима ме коју обућу најчешће носите и због чега?