Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne mogu, kovrdzava mi kosa i sta god da napravim ili kljokne ili se prekovrdza pa izgledam ko pudlica:( ali uspela sam da uzgajim 1 dred i mini shishke i to mi je sad kao frizura i da duga kosa...

Dano , hvala ti .... nije ni meni bas uvek do marama, narukvica i svega toga...ali to kad " nije"...brzo me prodje :)
a ti Alala bas si gad :) ...ko da neces, odakle ti sad ta prelepa roza bluza? Opet nesto indijsko...

:p ma to je stara:-) ali sam otkrila mlooogo lepe (i kvalitetne:rolleyes:) u jednoj radnjici, nego mi mnogo para, pa idem za vikend u neku vecu radnju od koje svi nabavljaju, mozda imaju povoljnije, ima da se uslikam kad dojem iz shopinga:D

:p ma to je stara:-) ali sam otkrila mlooogo lepe (i kvalitetne:rolleyes:) u jednoj radnjici, nego mi mnogo para, pa idem za vikend u neku vecu radnju od koje svi nabavljaju, mozda imaju povoljnije, ima da se uslikam kad dojem iz shopinga:D

Auuuuu stvarno si grozna...Hocu sve da vidim samo da znas...8-)...i da mi javis kakva je ta radnja..i sta sve jos tamo imaaaaa

neka hvala meni se svidja moj trash stil, ne bi da se menjam.

i da ne spamujem nije danas, ali ce da bude sutra barem bluza, a marama samo da se pohvalim to mi je omiljena:)
roz-1.jpg
rozla-1.jpg

Cija je sad ova bluza( izpomesah Djuru i Alal ) mnoooog mi se svidja :)

Tu divnu bluzu poseduje alal, a Djura poseduje divnu teget haljinicu ;D

alal, podeli informaciju sa drugarima o tom Indian shopu sto prodaje na veliko, ovde nekima trebaju zvoncici i bindiji i tike =D

Tu divnu bluzu poseduje alal, a Djura poseduje divnu teget haljinicu ;D

alal, podeli informaciju sa drugarima o tom Indian shopu sto prodaje na veliko, ovde nekima trebaju zvoncici i bindiji i tike =D

pa mora da znas na dedinju blue bell http://www.bluebell.co.yu/index.php?plugin=news&plugin_view=news_details&tid=5&news_id=24
nije dzab dzab, ali moze da se naleti na jeftinije (a fine stvari) od onih po gradu... ali sve zavisi kad naletis, kakav je izbor i cene...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back