Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
alal, i ja moram da ti pohvalim dzemper, mnogo je ql =D
Ja konacno obukoh svoje narandzaste carape =) Resila sam da ih obavezno nosim ispod sortsa ako ikada postanem super heroj.

Jaooo mnogo mi se svidjaju chizme,iste takve sam htela da kupim maslinaste,pa nije bilo broja.....malo sam nogata :mrgreen:
Sve pohvale na smelosti,charape su super! ;)

Joj, znam da sam ovo vec pisao, ali ja bih tako voleo da imam kilt. Gledam ovaj minic, pa mi je palo na pamet...
Ne znam kad bih ga nosio, ali obukao bih ga makar jednom, na nekoj zurci.

I tacno znam sta bih jos obukao - obukao bih stari sinteticki ''Sportov'' dres reprezentacije Srbije, sa velikim nasivenim grbom sa zvezdom petokrakom i nasivenim brojem na ledjima, sve onako uz telo, kako se to nekad nosilo; obuo bih vunene carape i rasnjirane kanadjanke.
Ma siguran sam da bih izgledao mocno. Ako bi se neko nasmejao, odmah bih ga grundirao.

Inspiraciju sam dobio, kao sto onomad rekoh, gledajuci onog crnca u onom filmu - on je bio slicno obucen.

A ono sto vas najvise interesuje - ne, ne bih bio bez gaca. Imao bih slip, ili u najboljem slucaju suspenzor - da mi se vidi dupence.

Vide se predivne mindjuse ;D
Vau, kratki rukavi =), jedva cekam da i ovde dovoljno otopli za kratke rukave ili bar da moze da se ide bez jakne.

Juliane, u stvari ta idejna kombinacija ti je bas super...ok, do onog dela sa suspenzorom =D

hanibal77, blago onima, koji imaju 30 godina i nose 36 broj cipela, sta sve oni nadju na rasprodajama =/

dscn0160cl7.jpg

danas...poslednji put ove sezone u ovim cizmama
nista coloritno i ekscentricno
sasvim obicna kombinacija

Cheerleaders, svidja mi se tvoja casual kombinacija i torba, koja je bas po mojoj meri, nikad necu shvatiti cemu sluze one male torbe u koje nista ne moze da stane =D
Nego, gde se kod nas mogu kupiti takve torbe, nisam bas upucena?

Djuro kapice su super vesele, najvise mi se svidja ona u sredini gde se vidi i kamerica, je l' ona dodje kao beretka, spljostena?

Evo mene od juce:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back