Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
djura sve zna, a sto mi se svidjaju zute carapice... mnogo...nikad mi ne bi palo na pamet da stavim tu boju na noge, ali je bas dobra, a i tvoje noge:-)

Ma probusile su mi se:x
I sad treba ponovo da ih nadjem, a to nije lako...ggrrrr.....
Sreca pa je rupica negde u predelu clanka, i ne vidi se kada obucem cizmice...ali ja volim da ih nosim i na ljubicaste sandale..Moracu podhitno da nadjem druge.

Moje carape sa prethodne strane su napunile 5. godinu i proslog meseca mi se pojavi rupica na peti, htela sam da umrem, ali jos uvek ne odustajem od njih, samo da ne moram da se izuvam u gostima =D

Uh,sad tek vidim da se bash i ne vide dobro slike,ali evo neshto od juche....
Dzemper je ljubichast,sa kapuljachom...
..majica ispod je krem...
..suknja je texas....
...chizme ste videli predhodni put..
...ogrlica ljubichasta....
...charape krem....
ddddcopy-1.jpg
pppcopy-1.jpg

Zute carape su divne i mnogo mi se svidjaju one roze u kombinaciji sa zutim kaputicem, nikad mi ne bi palo na pamet da iskombinujem te dve boje, a tako dobro idu. Tako sam kupila i jarko narandzaste carape i ne znam sa cim da ih kombinujem, maslinasto zelenim, mozda? :help:

Peta W., cizme deluju tako toplo =), sve je bas lepo iskombinovano.

Jarko narandzaste super idu sa jako tirkizno plavom, ako si dovoljno smela...ali samo sa njom...nikakav sarenis. Jer te dve boje su vec same po sebi dovoljne.
Ide i sa onim standardnim bojama koje su joj tonovi...zuta, crvena....mada ja ne bi sa crvenom.Ide i sa zelenom, ali ne maslinastom ..vec vise svetlo zelenom....nije da ne mozes sa maslinastom, ali ubijas tu narandzastu..
Peta,lepa kombinacija, imas lepo drzanje...cini mi se da bi na tebi i dzak izgledao dobro.

Zute carape su divne i mnogo mi se svidjaju one roze u kombinaciji sa zutim kaputicem, nikad mi ne bi palo na pamet da iskombinujem te dve boje, a tako dobro idu. Tako sam kupila i jarko narandzaste carape i ne znam sa cim da ih kombinujem, maslinasto zelenim, mozda? :help:

Jarko narandzaste charape sa braon,belom,maslinasto i svetlo zelenom bojom,zhutom,plavom i ako si dovoljno smela - sa crvenom. ;)

Chizme su tople,a ljubichasti deo mozhe da se skine i da ostanu "golishave". :lol:

Hvala svima na komplimentima,nije bilo bash neko reperzentativno izdanje,ali za popodne mozhe da prodje . ;)
....znam buki,znam... :p

ma narandzasto (moja boja:-)) ide sa svim zivim, ja bih izbegla crvenu doduse, moze bilo koja plava i zelena po meni sa njima nema greske, ljubicasta, ne znam bas, tu bi morala zesce dobro da iskombinujes, nijansu,dezen i da mozes to da izneses...

btw
ja sam inace 1000 puta rekla sebi: ne kupuj intenzivne boje u indijan sopovima i svaki put se za,je,be,m, jednom sam bila sva ljubicasta od suknje kojoj se boja skidala bukvalno na malo duzi dodir, ili se sve ispira, ali uvek se ponovo navucem...videla sam mloogo lepu sarenu tunikicu i opet cu da ispastam ako je kupim, a kupicu je:-(

ma narandzasto (moja boja:-)) ide sa svim zivim, ja bih izbegla crvenu doduse, moze bilo koja plava i zelena po meni sa njima nema greske, ljubicasta, ne znam bas, tu bi morala zesce dobro da iskombinujes, nijansu,dezen i da mozes to da izneses...

btw
ja sam inace 1000 puta rekla sebi: ne kupuj intenzivne boje u indijan sopovima i svaki put se za,je,be,m, jednom sam bila sva ljubicasta od suknje kojoj se boja skidala bukvalno na malo duzi dodir, ili se sve ispira, ali uvek se ponovo navucem...videla sam mloogo lepu sarenu tunikicu i opet cu da ispastam ako je kupim, a kupicu je:-(

Ahahahahaaaaaaaaa,,,isti slucaj...kupila sam davno haljinu ..koji obozavam...duga je do te mere da se vuce dok hodas, ali je fantasticna..e sad, crna je, i samo dole blago prelazi u maslinasto pa bez...i svaki put kada je perem, moram da je perem iz dva puta...prvo crni deo...pa susim na dole...a zatim i bez..pa na dole..da crno ne bi curilo preko njega, jer sam se vec jednom tako zeznula.
I ona sada vec ima rupe, jer sam hodala po njoj, pa mora...:mrgreen:

joj ima gorih od mene znaci, ja sam toliko popizdela zbog te ljubicaste na tirkiz strafte i ogledalcima sa praporcima, pa zvoni kad hodas:lol:, kada sam obojila celo kupatilo u ljubicasto dok sam je prala na ruke cedila ispirala, uzas znaci...
i kada sam sebi noge i posle toga uljubicastila, roknula sam je u staru serpu da je iskuvam i osvetim se:( ne zelis da znas sta sam joj uradila... ali nosim je kao radnu varijantu:-) svu dronjavu i ofucanu nemam srca da je bacim.

Veruj mi da znam vrlo dobrro. Kupila sam plavu torbu...ogromna , ona sto se vuce do kolena, kao vreca od gore...super neka boja, plava...marinsko plava...i vidim isprljala mi se rucka..reko malo da je oprem...kako je dotakla voda...kada poplavela...a nisam je svu ni potopila, samo rucku...Ne oprati kadu, sanse nema....ne oprati ruke...teoretske nema....
Ludilo, evo nosim je jos..prljavaaaaa je ne pitaj, a ne smem da je operem. Em nece vise biti te boje, em jedino u more da je nosim, ono nece poplaveti vise no sto je plavo, al cu poubijati ribice....
Ludilo

i ja sam kod sebe primetila da uopste nisam hrabra kada je kombinovanje boja u pitanju,narocito kada se radi o carapama,to mi je nocna mora,a obozavam ih...i onda mi treba sto godina da provalim da nesto uz nesto ide i onda se odusevim a bilo mi je pred nosom godinama (: i taj problem imam jedino sa bojama i to me ooopsano nervira...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back