alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
:-)sestra?
mama?
tetka?
alter ego bez zelenog zida? ne igraj se sa mojom znatizeljom
tetka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tetka?
joj =):-)sestra?mama?
tetka?
alter ego bez zelenog zida i fleke na lajsni? ne igraj se sa mojom znatizeljom
![]()
djura sve zna, a sto mi se svidjaju zute carapice... mnogo...nikad mi ne bi palo na pamet da stavim tu boju na noge, ali je bas dobra, a i tvoje noge:-)

Moje carape sa prethodne strane su napunile 5. godinu i proslog meseca mi se pojavi rupica na peti, htela sam da umrem, ali jos uvek ne odustajem od njih, samo da ne moram da se izuvam u gostima =D

djura sve zna, a sto mi se svidjaju zute carapice... mnogo...nikad mi ne bi palo na pamet da stavim tu boju na noge, ali je bas dobra, a i tvoje noge:-)
Zute carape su divne i mnogo mi se svidjaju one roze u kombinaciji sa zutim kaputicem, nikad mi ne bi palo na pamet da iskombinujem te dve boje, a tako dobro idu. Tako sam kupila i jarko narandzaste carape i ne znam sa cim da ih kombinujem, maslinasto zelenim, mozda? :help:
Peta W., cizme deluju tako toplo =), sve je bas lepo iskombinovano.

Zute carape su divne i mnogo mi se svidjaju one roze u kombinaciji sa zutim kaputicem, nikad mi ne bi palo na pamet da iskombinujem te dve boje, a tako dobro idu. Tako sam kupila i jarko narandzaste carape i ne znam sa cim da ih kombinujem, maslinasto zelenim, mozda? :help:
Peta W., cizme deluju tako toplo =), sve je bas lepo iskombinovano.
ma narandzasto (moja boja:-)) ide sa svim zivim, ja bih izbegla crvenu doduse, moze bilo koja plava i zelena po meni sa njima nema greske, ljubicasta, ne znam bas, tu bi morala zesce dobro da iskombinujes, nijansu,dezen i da mozes to da izneses...
btw
ja sam inace 1000 puta rekla sebi: ne kupuj intenzivne boje u indijan sopovima i svaki put se za,je,be,m, jednom sam bila sva ljubicasta od suknje kojoj se boja skidala bukvalno na malo duzi dodir, ili se sve ispira, ali uvek se ponovo navucem...videla sam mloogo lepu sarenu tunikicu i opet cu da ispastam ako je kupim, a kupicu je:-(

, kada sam obojila celo kupatilo u ljubicasto dok sam je prala na ruke cedila ispirala, uzas znaci...
ne zelis da znas sta sam joj uradila... ali nosim je kao radnu varijantu:-) svu dronjavu i ofucanu nemam srca da je bacim.