Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Umalo da zaboravim i ovde da metnem dnevni lezerac. Ne vidi se oglica, al da se zna u pitanju je privezak-kompas koji se uklapa uz suknju sa moreplovackim slicicama. :D
Pogledajte prilog 192237

Jeko, kakav ti je to print na suknjici? Deluje uvrnuto odavde...

BTW, mene nije dugo bilo pa evo.
Prve dve slike su od pre neki dan, dok je jos bilo toplije.
Druge dve su od danas.

Poslednja izmena:
Jeko, kakav ti je to print na suknjici? Deluje uvrnuto odavde...

BTW, mene nije dugo bilo pa evo.
Prve dve slike su od pre neki dan, dok je jos bilo toplije.
Druge dve su od danas.

Mnogo dobra uklopljenost ogrlica sa odecom. Reci mi, na onoj ogrlici uz plavu haljinu, da li mi se cini ili ima neki konchic sta li u istoj takvoj plavoj boji? El to slucajno uvezano, da drzi nesto, ili je to deo ogrlice?

Mnogo dobra uklopljenost ogrlica sa odecom. Reci mi, na onoj ogrlici uz plavu haljinu, da li mi se cini ili ima neki konchic sta li u istoj takvoj plavoj boji? El to slucajno uvezano, da drzi nesto, ili je to deo ogrlice?

To je neka masnica koja vezuje jedan deo ogrlice. Nisam je ja stavila, tako je kupljena.
BTW, tek sad sam primetila da je ista boja!

dsc00166ji.jpg

Megi, da nisi stavila sliku, nikad ne bih povezala te mindjuse sa takvom haljinicom. Jednom sam htela da ih stavim uz nesto sasvim drugacije pa sam pomislila da si mozda i ti imala istu ideju. Zapravo je bio u planu nekakav etno fazon. Nemam sliku u tome jer ga jos nisam sashila, al imam crtez.
Pogledajte prilog 192299
Mislim da uz njega nista ne bi stajalo tako dobro ko neka biljkica oko vrata i vockice na ushima i bas mi je drago sto sam skontala da se takve mindjusice mogu nabaviti posto ne pohodim prodavnice pa sam neupucena. Hvala za inf. o tome. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back