gost 67981
Veoma poznat
- Poruka
- 10.021
ma jok,majce racunaju se i butkice u pasulju.
te su jos bolje![]()
...ma, WooKrstoMobing je Ćudo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma jok,majce racunaju se i butkice u pasulju.
te su jos bolje![]()
Ne,nije nepristojno,svako ima svoje misljenje..ali imam 16 godina i mislim da mogu da nosim mrezaste carape sa sorcom i starkama
Hvala,London style je nekako i bio inspiracija...
@Majchezmajche
hvalaevo da probam da izbacim jos neku sliku..
![]()
![]()
![]()
![]()
znachi samo se butkice u shorcu rachunaju kao dobre?
![]()
Ugasile smo ovog leta, sestro slatka, sa nasim maksi suknjama.![]()
Majče, frizura je za 10![]()
....dopada mi se boja te suknje, volim to lila..., lepo ide taj model suknje
i ta duzina na baletanke...bas mi je to zenstveno....
...a frizura....![]()
Majče, frizura je za 10![]()
Jos jedan glas za frizuru
Ja danas za setnju po gradu, u novoj suknji. Mislim da je necu skidati celo leto, mnogo je prijatna.
Jos jedan glas za frizuru
Ja danas za setnju po gradu, u novoj suknji. Mislim da je necu skidati celo leto, mnogo je prijatna.
e pa danas ću ceo dan ovako da izgledam, pošto neću nigde da mrdam imam da učim
a i ispalo tako na slici kao da imam sesi pa ću da postavim baš zato
![]()
Danas sam u nekakvom nasem etno fazonu. Na poslu sam morala da nosim visoke papuche da se ne bih saplela o suknju kad sam se penjala uz stepeniste, al ipak vise ide uz opanchice koje nosim sada. I uopste se nema sminke, al ima puno djindjuva. Sminka nikako ne stoji uz ovo, cak ni najblaza.
Mislim da mi je ovo najudobnija kombinacija koju imam, al je retko nosim jer je po nestabilnom vremenu uglavnom za nju ili hladno ili vruce.
Pogledajte prilog 190904Pogledajte prilog 190905Pogledajte prilog 190906Pogledajte prilog 190907Pogledajte prilog 190908
p.s. ignorisite te mrvice na podu. to mi je popadao duvan sada kad sam umotavala. usisacu.![]()
Ne,nije nepristojno,svako ima svoje misljenje..ali imam 16 godina i mislim da mogu da nosim mrezaste carape sa sorcom i starkama
Hvala,London style je nekako i bio inspiracija...
@Majchezmajche
hvalaevo da probam da izbacim jos neku sliku..
![]()
![]()
![]()
![]()