Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne,nije nepristojno,svako ima svoje misljenje..ali imam 16 godina i mislim da mogu da nosim mrezaste carape sa sorcom i starkama :)

Hvala,London style je nekako i bio inspiracija...:)

@Majchezmajche

hvala :) evo da probam da izbacim jos neku sliku..

13062011708.jpg

13062011710.jpg

13062011711.jpg

13062011712.jpg

Sjajno, sve je sjajno, posebno mi se dopada prstenje na prvoj slici :)

....dopada mi se boja te suknje, volim to lila...;), lepo ide taj model suknje
i ta duzina na baletanke...bas mi je to zenstveno....
...a frizura....:super:

Majče, frizura je za 10 :super:

Jos jedan glas za frizuru:ok:

Ja danas za setnju po gradu, u novoj suknji. Mislim da je necu skidati celo leto, mnogo je prijatna.

fala za pohvale :lol: :D
trojo, verujem za suknju...meni bi trebala josh jedna maxi lagana jer kad su vrucine bash, bash one su spas

Danas sam u nekakvom nasem etno fazonu. Na poslu sam morala da nosim visoke papuche da se ne bih saplela o suknju kad sam se penjala uz stepeniste, al ipak vise ide uz opanchice koje nosim sada. I uopste se nema sminke, al ima puno djindjuva. Sminka nikako ne stoji uz ovo, cak ni najblaza.
Mislim da mi je ovo najudobnija kombinacija koju imam, al je retko nosim jer je po nestabilnom vremenu uglavnom za nju ili hladno ili vruce. :D
Pogledajte prilog 190904Pogledajte prilog 190905Pogledajte prilog 190906Pogledajte prilog 190907Pogledajte prilog 190908

p.s. ignorisite te mrvice na podu. to mi je popadao duvan sada kad sam umotavala. usisacu. :D

Poslednja izmena:
Danas sam u nekakvom nasem etno fazonu. Na poslu sam morala da nosim visoke papuche da se ne bih saplela o suknju kad sam se penjala uz stepeniste, al ipak vise ide uz opanchice koje nosim sada. I uopste se nema sminke, al ima puno djindjuva. Sminka nikako ne stoji uz ovo, cak ni najblaza.
Mislim da mi je ovo najudobnija kombinacija koju imam, al je retko nosim jer je po nestabilnom vremenu uglavnom za nju ili hladno ili vruce. :D
Pogledajte prilog 190904Pogledajte prilog 190905Pogledajte prilog 190906Pogledajte prilog 190907Pogledajte prilog 190908

p.s. ignorisite te mrvice na podu. to mi je popadao duvan sada kad sam umotavala. usisacu. :D

....dopada mi se suknja...prelepa je....a za opancice se slazem da su najudobnija
obuca...imala sam jedne odavno, nosala ih uz sve i svasta, kad god ih vidim pozelim
opet da kupim jedne....;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back