Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad smo ko mantilica evo mog novog :D

Prilozi

• Photo0101.jpg
    Photo0101.jpg
    75 KB · Pregleda: 83
A slabo se vidi, nije krut, a ni ovako svijetao, bez je, a ima crne ivica,oko rukava i dzepova koji su bas niski... I mene je strah da ga ne isprljam, ali mi je ipak ova boja bila najljepsa i najbolje mi je stajala

A evo mog ulova iz Berske (mislim na dzemperic).

Prolece je napokon, pa je red da nosamo malo pastene bojice...

Na nogama sam imala cizme, trenutno je samo to ostalo od zimske garderobe (jeeej). Ovo u ruci mi je futrolica za mobilni, koja se, sasvim slucajno, slaze.

Haha, da nisam procitala post, bila bih ubedjena da si je kupila bas zato da bi je slozila uz ovo. Imam jednu takvu prijateljicu koja ama bas sve sitnice iz tasne (torbe, futrole, naocare, nesesere, upaljace pa cak i maramice) menja u zavisnosti od toga sta obuce tog dana. I uvek se trudim da sagledam sve te detalje o kojima ona tako vodi racuna. Sto je najzesce, ne trosi puno para na te hirove jer sve kupi jeftino, a kad se spoji, ispadne super. Jednom je iz tih svojih razloga zamenila na pernici cak i onaj deo cibzara koji se hvata da bi se otvorila.

pa naravski da nisu! Ove dugacke carape su bez prstiju. A dzemper je super, samo sto je preskup (jos uvek).

Btw, skontala sam zasto se kod nas ne uvodi PayPal sistem.
Ima jedne maslinasto zelene cipele od prevrnute koze iz Berske sto mi se svidjaju. Kod nas u Berski kostaju 7000, a da ih narucis preko Pay Pala da ih posalju iz Spanije u Hrvatsku, kostale bi 30 evra.

E tu je kvaka, sto PayPal ne radi kod nas. Radi u Albaniji, ali ne i kod nas.

Glupo ministarstvo za telekomunikacije. Pratim tu pricu vec 2 godine. Sve vreme najavljuju PazPal do kraja ove godine, do pocetka naredne godine, do kraja naredne godine i td i na kraju ukinu ministarstvo i ne uvedu PayPal.

:P

hehe, hvala hvala.

Ja tako nekad poludim, a nekad me nema po mesec dana.
A danas sam donela kobajagi posao kuci, i ukljucila komp, al nikako da krenem da ga radim.

Ja volem ovu temu bas. Al mi nekako sve mrtvija iz dana u dan. Kad ces ti sa svojim pun krug suknjicama?.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back