Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hey cure,ja zavrsih ispite pa konacno izadjoh iz pidzame i trenerke,pa da okacim koju sliku :D Evo recimo juce ,kad sam isla u bioskop... Znam da mi crni kais ne ide,i da bi trebao crveni ali ga nemam a bez kaisa ne bih mogla :D i napomena u Cg je izgleda mnogo toplije nego kod vas...
picture.php
picture.php
picture.php

Evo mene danas.

Grozno je vreme bilo jutros i raspolozena sam mracno /sto se po mracnom odabiru boja i vidi).

Sad se vreme popravilo, ali ja sam morala da vucem mantil preko ruke celim putem do kuce i raspolozena sam jos mracnije.

Ne razumem ovaj jun. Kad smo u junu nosili hulahopke, mantile i salove? Nikad.
Plus su mi oteli ispred nosa teget-crvenu tufnastu tunikicu sa puf rukavicima koju sam mislila da kupim u povratku kuci. Sad je vise nema i ko zna da li ce je uopste biti. Pih.

(znam da je na ovo trebalo da obujem one crne lakovane stikle, ali jos na marry jane da se verem po ovakvom danu, bilo bi previse...

Trilijan, uvek sam se divila osobama, koje naizgled nespojive stvari ukomponuju u interesanstu i nadasve lepu kombinaciju. Svak čast:super:

Enny57 , strava cipelice! Ja trazim jedne tako idealne crvene odavno vec.

Vanda, Boko, Cecilija, Afrodita, Trojanka, Jeko i ostali, puno hvala svima. Ja se samo ludo zabavljam... :) :) :)

(ozdravila napokon, protracila odmor, (cele 3 nedelje nisam radila bas nista), sad kad imam sta da radim imam i vise zelje da se iskombinujem... ) Nazalost, vreme me sabotira.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back