crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
Nije Vanda iako bi mi vise laskalo. Doduse proslo je 4 meseca od fotografisanja...
[/IMG]![]()
[/IMG]![]()
Samo neka ih neko smanji ako ume...ja sam duduk za to...hvala...![]()
Bas, ali bas si skladno obucena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije Vanda iako bi mi vise laskalo. Doduse proslo je 4 meseca od fotografisanja...
[/IMG]![]()
[/IMG]![]()

kao ni temi što nije
nikad neću da prebolim što su nam je oteli sa kutka
ovde je izgubila smisao

[/IMG]![]()
[/IMG]![]()

Provokacija uspela,hvala na paznji
Salu na stranu,neverovatno je sledece:ja sam na ovom forumu pisala o raznim stvarima...o razvodu,o muskarcima koji su me ostavljali,o suzama,o abortusu i nista nije izazvalo toliku buru kao crne cipkaste gacice i (pre) kratka haljina...
Ljubomora.
Ne vole baš žene, da vide tako zgodnu i j'ebozovnu protivnicu, čak ni preko foruma.
Ne kapiras ti to.
Greska, meni bas deluje da vole da vide.
Sta ti mislis, zasto se Skandal i Svet toliko prodaju?
Malo malo pa gacice sevnu na naslovnoj strani...
Sve smo mi nevine, dok se ne dokaze suprotno...[/QUOTE
hmmmmmm....da ne ulazim u dublju raspravu, jer će tek onda leteti perje....![]()
Ko pise ove oznake ispod?...hellen skrati kosu, ah čičak ..., ali što helen ima liniju, cici ima najbolje noge, hani swatka si bweee, hvala mirki i cheersy, kura, kuraaa!!!, kvinsi ekstra si riba, macka pa 10 mesta prazno, mačka... i to....., odlican 5, tabe mi te vooolimooo, tabe pokazi nam vito telo, tri put ura za taba, ura ura ura !

http://img215.imageshack.us/i/mojamatura002.jpg/]
[url]http://img22.imageshack.us/i/mojamatura001.jpg/][/url][IMG]
Evo ovako sam izgledala za svoju proslavu 30 godina mature....
Super sam se provela, a što se izgleda tiče....haljina je silena, ovo preko je neki mekani ogrtač-ništa nije novo, sve je zatečeno u kući...lažem, nov je taj ogratač, bilo hladnjikavo juče....
P.S. imam ogledalo u kući:)))[/QUOTE]
....oooo...lepo, lepo, vesele boje, pravi prolecno-letnji dezen..a kako ja volim
sareno...bas, mi se dopada, i lepo ti stoji....:heart:
Ko pise ove oznake ispod?![]()

Ma ljudi, to je sve bezazleno.Ne kapiras ti to.
Greska, meni bas deluje da vole da vide.
Sta ti mislis, zasto se Skandal i Svet toliko prodaju?
Malo malo pa gacice sevnu na naslovnoj strani...
Nije macka izmislila jeftinu reklamu. Sve smo mi nevine, dok se ne dokaze suprotno...

Samo sam to zelela da cujem od tebe, Brajane, lepo sto si mi procitao misliE, pa i ti si zgodna žena.

Meni se mantilic sivi svidja bas.A sad Vazdusasta:
Onaj Burberry sal bih ti maznula ne bi trepnula,sva si skladna i delujes mi kao iz kutijice da si izasla.Sve na svom mestu,precizno i koloristicki tacno.Mozda malo klasicno,ali nadam se da imas izlete u malo slobodnije kombinacije boja...![]()
Samo sam to zelela da cujem od tebe, Brajane, lepo sto si mi procitao misli![]()
Ja sam mislila da si ti bas mator, a ono, samo maloIznenadila si me, stvarno sam mislio da si neki grob

Али, Јеекооо, то и не треба да је модни крик!
Тема није ,,Колико сам модерна'' него ,,Шта носим данас''
Да је о моди, мени никад не би овде било место..![]()
Nisam moderna uopste...skoro nista mi se ne svidja od onog sto je sada moderno.
Ja sam mislila da si ti bas mator, a ono, samo malo
Nego, imas li ti odevnu kombinaciju?