Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ma nije, nego ja obujem cizme, a u njih uvucem farmerke...i one siznu skro
...e sad cipele nemam za ovo vreme, niti sam u situaciji da ih kupim tako da ce mantil
sajati do daljneg u ormanu dok ne smislim sta cu sa njim..a lepa je koza meka kao
napa...divna....
pa sto uvlacis farmerke
ako su boot cut mozes ih nositi i preko cizama
a mantil ti je super
..kad bih ja znala sta ovo znaci mozda bi i umela da ti odgovorim....uz taj mantil sam imala mnogo
lepe cipele, onako poluduboke, na petu od jedno 5-6cm, pa jos na pertlanje, i bas sam se lepo osecala
tako...a uz cizme bar crne ne ide nikako....smislicu nesto volim ga, bas, a i kostao me je kosvetogpetrakajgana...
ma kao zvoncare, da se u prema dnu nogavica shire
Ti si bas jedno zgodno celjade. Sto god da obuces - lijepo ti stoji.
kombinacija mi i nije neshto, prvo shto sam dovatila iz ormara da ne mora da se pegla, a da mi ne bude ladno
primecujete da volim ovu boju![]()
ja i dalje nosim farmerice koje se dole sire,nisam nikad ni prestala,meni takve bolje stoje.par puta sam probala te uske ili ravne,mnogo grozno za mene.eventualno one klasicne kao levis501 pa jos muske..ijaaaooo, pa imala sam ih par komada, a onda se nesto nisu nosile, i prosledih ih u selo...eto,
pa kazem ja da treba cuvati i ono sto se bas ne nosi trenutno...samo jos kad bismo imali mesta
za sve to....
..a bas bi lepo isle, slazem se skroz...![]()
ja i dalje nosim farmerice koje se dole sire,nisam nikad ni prestala,meni takve bolje stoje.par puta sam probala te uske ili ravne,mnogo grozno za mene.eventualno one klasicne kao levis501 pa jos muske
..sta znam ja sikljucivo nosim farmerice, jedino leti nekad one lanene pantalone, druge nemam, ne umem da ih nosim, a nisam ni navikla nesto...pa kad su prestale da se nose
zvoncare, meni bilo bzvz...a drugo, svidjaju mi se ravne farmerke ili cak uze koje mogu u cizme da se uvuku.....mada vidim da se sad opet nose te malo zvonaste, pa kad bude
prilike nabavicu jedne......bar![]()
Čizmice su na mestu, ovaj put izgledaš baš lepo i ako se pravdaš
Hvala ti.Čizmice su na mestu, ovaj put izgledaš baš lepo i ako se pravdaš
Hvala ti.
Zaboravio si da dodas da sam i uvijek spreman osim sto sam na mjestu.
ma ko te pita jel udobna, mnogo ti dobro stoji!![]()