Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa sto uvlacis farmerke
ako su boot cut mozes ih nositi i preko cizama
a mantil ti je super

..kad bih ja znala sta ovo znaci mozda bi i umela da ti odgovorim....uz taj mantil sam imala mnogo
lepe cipele, onako poluduboke, na petu od jedno 5-6cm, pa jos na pertlanje, i bas sam se lepo osecala
tako...a uz cizme bar crne ne ide nikako....smislicu nesto volim ga, bas, a i kostao me je kosvetogpetrakajgana...

..ijaaaooo, pa imala sam ih par komada, a onda se nesto nisu nosile, i prosledih ih u selo...eto,
pa kazem ja da treba cuvati i ono sto se bas ne nosi trenutno...samo jos kad bismo imali mesta
za sve to....
..a bas bi lepo isle, slazem se skroz...:)
ja i dalje nosim farmerice koje se dole sire,nisam nikad ni prestala,meni takve bolje stoje.par puta sam probala te uske ili ravne,mnogo grozno za mene.eventualno one klasicne kao levis501 pa jos muske

ja i dalje nosim farmerice koje se dole sire,nisam nikad ni prestala,meni takve bolje stoje.par puta sam probala te uske ili ravne,mnogo grozno za mene.eventualno one klasicne kao levis501 pa jos muske

..sta znam ja sikljucivo nosim farmerice, jedino leti nekad one lanene pantalone, druge nemam, ne umem da ih nosim, a nisam ni navikla nesto...pa kad su prestale da se nose
zvoncare, meni bilo bzvz...a drugo, svidjaju mi se ravne farmerke ili cak uze koje mogu u cizme da se uvuku.....mada vidim da se sad opet nose te malo zvonaste, pa kad bude
prilike nabavicu jedne......bar:D

..sta znam ja sikljucivo nosim farmerice, jedino leti nekad one lanene pantalone, druge nemam, ne umem da ih nosim, a nisam ni navikla nesto...pa kad su prestale da se nose
zvoncare, meni bilo bzvz...a drugo, svidjaju mi se ravne farmerke ili cak uze koje mogu u cizme da se uvuku.....mada vidim da se sad opet nose te malo zvonaste, pa kad bude
prilike nabavicu jedne......bar:D

pa nisu se "prestale" nosit
fora je u tome sto te preovladavajuci trend ne "obavezuje" da nosis...uniformu
tj. ono sto je "moderno"...
hlaca sa nogavicama koje se prema dnu sire je u ponudi i prodaji
itekako bilo
nisu dominirale, ali ih je bilo i iam ih, stalno
i npr. ja ih stalno nosim
u drugoj vrsti farmerki se ne osjecam udobno
+ nosim cimze dosta tako da su mi one najbolje rijesenje : )

danas nosim ovu suknju i nikad vishe:dash:
tj ako je ne prepravim:evil:
za stojati u njoj ok, al za sedeti 6 sati nikako:dash:

dsc06526j.jpg
dsc06532e.jpg

dzidze :)
dsc06545k.jpg
dsc06546hd.jpg

da dodam da sam preko imala crni kaput, al onako od struka pa do ispod kolena je skoro pun krug:aha:
i crvenu kapicu i rukavice:znamiguje:

• Podržavam
Reactions: vd
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back