Šta nosim danas - Vol. 2

12.jpg
3.jpg

...prosle nedelje sam bila sa cerkom u Uscu i gledale smo u Aldu ove cipele/patike, sta li su vec...precenjene su im maximalno...u nekoj drugoj radnji videsmo
neuporedivo jeftinije..e sad koje su ili bolje receno cije su tvoje ne znam....ali vidim da su bas u trendu ove godine....rekla bih da je tasna lepa, mada ne vidim model
fino, boja mi se dopada....a i pantalone me zanimaju....gde se mogu naci takve?
...hvala:)

...prosle nedelje sam bila sa cerkom u Uscu i gledale smo u Aldu ove cipele/patike, sta li su vec...precenjene su im maximalno...u nekoj drugoj radnji videsmo
neuporedivo jeftinije..e sad koje su ili bolje receno cije su tvoje ne znam....ali vidim da su bas u trendu ove godine....rekla bih da je tasna lepa, mada ne vidim model
fino, boja mi se dopada....a i pantalone me zanimaju....gde se mogu naci takve?
...hvala:)

Affro, pogledaj figuru zene sa 43. da sam muskarac pa da se zaljubim. :dash: Cek da zagledam odecu ... :lol:

- - - - - - - - - -

Sta sad obrisala sliku, svasta....

hvala na pohvalama :)

ptica kasnilica: nema tajni...ja sam prirodna mrsavica i zaista slabo jedem, nikad nista nisam trenirala tek sam ove godine krenula u teretanu i idem citava tri meseca :D
sad kad krene klimaks videcemo na sta cu liciti :D
ako krenem da se gojim napravicu ovde jednu rasprodaju garderobe jer necu imati sta da obucem, ovu kilazu imam min 20 godina :super:

Affro*: ove patofnice ( tako ih zove moja drugarica hahahaha ) sam kupila prosle godine u zari. bile su bezobrazno skupe ( 9000.00din ) ali sam ja strpljivo cekala snizenje i uspela sam da ih ulovim za 1990din. Iskreno, nikada nista udobnije nisam imala od obuce.
Sve ostalo sto obucem ostavim na blogu da se vidi gde sam kupila. ne znam da li ovde mogu da upisem naziv bloga, ali ga ima u mom profilu.

smokva: kosa je kombinacija blans i cokoladnih pramenova, podloga je bila neka cooper boja kojom sam se farbala. sada samo farbam izrastak u neku boju slicna mojoj prirodnoj. dugo mi je trebalo da dobijem ovakav mix na glavi :)

- - - - - - - - - -

zaboravih za pantalone, one su kupljene u orsay radnji ali ih imam sigurno tri, cetiri godine tako ih sigurno nema. bilo je zimus slicnih u mangu.
ja uglavnom kupujem na rasprodajama, pa sam uvek jednu sezonu unazad sa onim sto nosim :lol:

...hvala na informacijama....i ja ako kupujem kupujem na rasprodajama i to oni poslednjim pa sta ulovim ulovila sam...
...u poslednje vreme (godinu ipo) u Zari sam bila 2x u Uscu jednom....ne mogu da gledam, i da mlatim po prodavnicama
kad nemam zaposlenje, nosim sto imam i kombinujem ono sto mi cire vise ne nose, srecom pa sve njihovo gornje uglavnom
mogu da nosim...
..videla sam u h&m oko 8.marta slicne pantalone, ali nije bilo broja, htelo dete da me casti...eto ne da mi se ni poklon da dobijem....

- - - - - - - - - -

...e da, uzivaj dok te klimax ne sustigne, a posle se mozda nama pridrzis na temi o dijeti, a mozda i ne ko zna....ja nisam bila te srece da me zaobidju sve
pratece traume koje donosi klimax pa ni visak kilograma...

Back