Šta nosim danas - Vol. 2

Evo i mene... :)

tn4b.jpg

Jedna pomalo vintidž kombinacija od danas sa dodele nekih diploma. Mnogo je sitna slika, ali s obzirom da je skinuta sa neta i da nas na njoj ima 50, još je dobro da se uopšte vidim. Pogledajte prilog 306777

Hej, pa kod mene se baš super vidi isečak, majica je odlična! :D

Ja sam videla i ostale fotografije, hehe, mnogo si srećna na njima, sijaš, divno si nasmejana. Pune ruke diploma! Svaka čast! :D

- - - - - - - - - -

Svidjaju mi se i jedna i druga kombinacija, ali desna vise :D

Hvala lepo, prva je planirana veče uoči sutrašnjeg odlaska na posao, a druga nastala sasvim spontano u pet minuta, kao igra. Možda je u tome njen plus. :think: :cmok2:

Trilijan, iako je meni jako loše vidljiva fotografija, kombinacija deluje vrlo maštovito:)

Bambina, sve ok, samo po meni malo manje dena u čarapama i bilo bi nežnije....osim toga nisam baš pobornik crne odeće za svadbe, iako deluje elegantno i svedeno, ja bih ipak presekla nekim vedrijim tonovima obuće, nakita....

@Trilijan, hvala!

Hehe, da, super si zapazila, to je ta haljina! ;)

@Blok45, u pravu si za čarape, slažem se, ali sam ih kupila na brzinu i od mog broja nisu imali u datom momentu svetlije... Ipak, ja sam mnogo zadovoljna izborom, jer su odličnog kvaliteta čarape i imaju po sebi (ne znam koliko primećujete), srebrne cvetiće, diskretne šljokice. Uživo su divne! :) Na mat podlozi su izražajne.

Jeste lepše obući se u neke nežnije, vedrije boje, za priliku poput te, ali meni se baš nešto išlo ovako, umorile su me bele, krem, kapućino nijanse poslovnih bluzica, etc. :)

Back