Šta nosim danas - Vol. 2

Evo dve sa mora...
Fotografija2359.jpg
Fotografija2457.jpg

Trilijan, hvala ti mnogo! :D

Hehe, pa da, ljubav me je preporodila, osvežila, promenila mi pogled na svet, unela u moj život mnogo nove energije, snage, volje, neke do tada nezapažane boje...

I za sve imam neuporedivo više želje - za putovanja, rizike, promene...

A vi znate vrlo dobro da je to ljubav sa forumašem, hehe...

Zato mi je uvek milo da kročim na tle ove naše male online zajednice.

Donela mi je neočekivanu radost i nesanjane trenutke sreće.

Trilijan, mi se vidimo uskoro u Boegradu, upravo pijem kafu iz šolje koju si mi poklonila za rođendan. :D

:heart:

Hehe, pa da, ljubav me je preporodila, osvežila, promenila mi pogled na svet, unela u moj život mnogo nove energije, snage, volje, neke do tada nezapažane boje...

Trilijan, mi se vidimo uskoro u Boegradu, upravo pijem kafu iz šolje koju si mi poklonila za rođendan. :D

Jej! To je onda veeelika kafa.
Javi se obavezno kad dođeš ovamo, stvarno moramo da se vidimo.

Još jednom - slike su ti prelepe. Naročito ove prve dve. Kao iz editorijala.

Izvini, ali ovo su za mene novi momenti:)...nisam imala pojima za ljubav sa/na forumu...pa to je divno. Skoro sam upoznala jedan par koji se upoznao na netu i za mene je to bilo fascinantno. Danas je sve tako drugačije...možda je to najbolji izraz, ali da ne pomislite da sam mnogo matora:zcepanje: nego je ipak pre 10-15 god bilo nezamislio da osobu svog života sretneš u virtuelnom svetu.

Ova tema mi (iako smo sad malo spamovale) uvek donese dobre vibracije za razliku od drugih, gde se takmiče u negativni stvarima (ali ih neću nabrajati ovom prilikom:think:) tako da koristim priliku da ti čestitam na ljubavi!:heart:

Mene sad sramota al kad se već priča o forumskim ljubavima, ja mislim da je 90% mojih veza započelo online susretima. Štaviše bivši sada već...upoznali smo se na netu a ispostavilo se da se družimo sa istim ljudima maltene i da živimo zgradu pored zgrade:mrgreen:

I slažem se, naša mala Bambina se , da ne poveruje čovek, još više prolepšala:heart:
Prosto sija, vidi se da joj prija i veza i život:heart:
I oću i ja kafenisanje.

Jej! To je onda veeelika kafa.
Javi se obavezno kad dođeš ovamo, stvarno moramo da se vidimo.

Još jednom - slike su ti prelepe. Naročito ove prve dve. Kao iz editorijala.

Nije mnogo velika, sipam do pola. :D

Naravno da se obavezno vidimo kada opet dođem u Beograd, uželela sam vas se, vreme prolazi brzo, imam utisak kao da smo se okupile pre sto godina... :(

Zahvaljujem još jednom na komplimentima, a zasluge za fotografije idu dečku. Imao je strpljenja da zabeleži svaki od mojih outfita.

- - - - - - - - - -

Izvini, ali ovo su za mene novi momenti:)...nisam imala pojima za ljubav sa/na forumu...pa to je divno. Skoro sam upoznala jedan par koji se upoznao na netu i za mene je to bilo fascinantno. Danas je sve tako drugačije...možda je to najbolji izraz, ali da ne pomislite da sam mnogo matora:zcepanje: nego je ipak pre 10-15 god bilo nezamislio da osobu svog života sretneš u virtuelnom svetu.

Ova tema mi (iako smo sad malo spamovale) uvek donese dobre vibracije za razliku od drugih, gde se takmiče u negativni stvarima (ali ih neću nabrajati ovom prilikom:think:) tako da koristim priliku da ti čestitam na ljubavi!:heart:

Heheee, ma nema problema! :D

Eto, sada si u toku, nikada nije kasno! ;)

Mnogo mi drago što ti je prijatno na stranicama ove teme, tačno je da se ovde oseća znantno drugačija atmosfera, zato ste mi sve posebno mile.

Veeeliki zagrljaj!

Mene sad sramota al kad se već priča o forumskim ljubavima, ja mislim da je 90% mojih veza započelo online susretima. Štaviše bivši sada već...upoznali smo se na netu a ispostavilo se da se družimo sa istim ljudima maltene i da živimo zgradu pored zgrade:mrgreen:

I slažem se, naša mala Bambina se , da ne poveruje čovek, još više prolepšala:heart:
Prosto sija, vidi se da joj prija i veza i život:heart:
I oću i ja kafenisanje.

Opusti se, devojko, pa nije to više tabu tema. :D

Bože moj, čak je i pozitivna stvar.

Simpatična mi je ta tvoja pričica, eto kako se online sretoše komšije koje su do tada bili međusobni stranci offline (pa još i zaljubiše). :lol:

Uh, kako ste me nahvalile, samo me obasipate razlozima da rumenim do maksimuma!

Daaa, idemo na kafenisanje, to smo se već dogovorile. :D

Poslednji put kada smo šetale skupa, nosile smo šalove i kaputiće.

Hello, hello, my beautiful ladies!

Evo nekoliko mojih fotografija sa letovanja na kojem sam bila do pre tri dana...

Neke od kombinacija za plažu...

ew3l.jpg

Neke od kombinacija za izlazak...

8xi4.jpg

I za kraj moj stajling sa prekjučerašnje porodične proslave...

w9ol.jpg

Ljubim vas!

I meni se sve svidja :) Cestitke od srca za vjeridbu, sve najbolje :D Samo ostani tako vedra i pozitivna :)

:) lepa i mila....cestitam i uskoro da razmenjujemo iskustva oko bebi odece :))))))

Hvala mnogo, a za bebu otom-potom, konsultovaćemo se svakako. :D

Još nije na putu, ali verenik i ja već kupujemo stvarčice s vremena na vreme, za sada imamo cuclu i benkicu sa pingvinčićima, hehe. :heart2:

- - - - - - - - - -

Bambina sve cestitke i od mene, da budes srecna i nasmejana i :zaljubljena: kao sad
Fotke su divne a i odevne kombinacije, meni se posebno dopala ona sa narandzastim sesiricem. :super:

Ooo, zahvaljujem! :zag:

I meni je omiljena baš ta sa šeširićem, čim sam ga ugledala, setila sam se sandalica uz koje će da ide!

- - - - - - - - - -

Damski, kao saliveno, jesenje. :ok:

Back