baby girl 91
Veoma poznat
- Poruka
- 10.591
Evo dve sa mora...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

,

Jej! To je onda veeelika kafa.Trilijan, hvala ti mnogo!
Hehe, pa da, ljubav me je preporodila, osvežila, promenila mi pogled na svet, unela u moj život mnogo nove energije, snage, volje, neke do tada nezapažane boje...
I za sve imam neuporedivo više želje - za putovanja, rizike, promene...
A vi znate vrlo dobro da je to ljubav sa forumašem, hehe...
Zato mi je uvek milo da kročim na tle ove naše male online zajednice.
Donela mi je neočekivanu radost i nesanjane trenutke sreće.
Trilijan, mi se vidimo uskoro u Boegradu, upravo pijem kafu iz šolje koju si mi poklonila za rođendan.
![]()

Trilijan, hvala ti mnogo!
Hehe, pa da, ljubav me je preporodila, osvežila, promenila mi pogled na svet, unela u moj život mnogo nove energije, snage, volje, neke do tada nezapažane boje...
I za sve imam neuporedivo više želje - za putovanja, rizike, promene...
A vi znate vrlo dobro da je to ljubav sa forumašem, hehe...
Zato mi je uvek milo da kročim na tle ove naše male online zajednice.
Donela mi je neočekivanu radost i nesanjane trenutke sreće.
Trilijan, mi se vidimo uskoro u Boegradu, upravo pijem kafu iz šolje koju si mi poklonila za rođendan.
![]()
...nisam imala pojima za ljubav sa/na forumu...pa to je divno. Skoro sam upoznala jedan par koji se upoznao na netu i za mene je to bilo fascinantno. Danas je sve tako drugačije...možda je to najbolji izraz, ali da ne pomislite da sam mnogo matora
nego je ipak pre 10-15 god bilo nezamislio da osobu svog života sretneš u virtuelnom svetu.
) tako da koristim priliku da ti čestitam na ljubavi!

Jej! To je onda veeelika kafa.
Javi se obavezno kad dođeš ovamo, stvarno moramo da se vidimo.
Još jednom - slike su ti prelepe. Naročito ove prve dve. Kao iz editorijala.
![]()

Izvini, ali ovo su za mene novi momenti...nisam imala pojima za ljubav sa/na forumu...pa to je divno. Skoro sam upoznala jedan par koji se upoznao na netu i za mene je to bilo fascinantno. Danas je sve tako drugačije...možda je to najbolji izraz, ali da ne pomislite da sam mnogo matora
nego je ipak pre 10-15 god bilo nezamislio da osobu svog života sretneš u virtuelnom svetu.
Ova tema mi (iako smo sad malo spamovale) uvek donese dobre vibracije za razliku od drugih, gde se takmiče u negativni stvarima (ali ih neću nabrajati ovom prilikom) tako da koristim priliku da ti čestitam na ljubavi!
![]()
Mene sad sramota al kad se već priča o forumskim ljubavima, ja mislim da je 90% mojih veza započelo online susretima. Štaviše bivši sada već...upoznali smo se na netu a ispostavilo se da se družimo sa istim ljudima maltene i da živimo zgradu pored zgrade
I slažem se, naša mala Bambina se , da ne poveruje čovek, još više prolepšala
Prosto sija, vidi se da joj prija i veza i život
I oću i ja kafenisanje.

Hello, hello, my beautiful ladies!
Evo nekoliko mojih fotografija sa letovanja na kojem sam bila do pre tri dana...
Neke od kombinacija za plažu...
![]()
Neke od kombinacija za izlazak...
![]()
I za kraj moj stajling sa prekjučerašnje porodične proslave...
![]()
Ljubim vas!
Cestitke od srca za vjeridbu, sve najbolje 

lepa i mila....cestitam i uskoro da razmenjujemo iskustva oko bebi odece
)))))
kao sad
lepa i mila....cestitam i uskoro da razmenjujemo iskustva oko bebi odece
)))))

Bambina sve cestitke i od mene, da budes srecna i nasmejana ikao sad
Fotke su divne a i odevne kombinacije, meni se posebno dopala ona sa narandzastim sesiricem.![]()

Predivnoća